Workshop hulp bankzaken

Nieuws
Digitaal bankieren valt te leren.
Digitaal bankieren valt te leren. (Foto: Arjan Hoogvorst)

HEILOO - Best veel (oudere) mensen vinden het lastig dat steeds meer bankzaken digitaal gaan. Of dat er steeds minder bankkantoren zijn. Wie wil weten wat de mogelijkheden voor hulp zijn en hoe zelf bankzaken te doen, is later deze maand welkom in Bibliotheek Heiloo bij de workshop Hulp bij bankzaken over dagelijkse bankzaken.

Tijdens deze workshop leren deelnemers meer over de keuzen die er zijn om bankzaken te regelen. Iedereen krijgt uitleg en heeft de mogelijkheid om vragen te stellen. De bedoeling is om de belangstellende aanwezigen te inspireren om bankzaken zelfstandig te blijven doen, passend bij wat iemand zelf prettig vindt en met de mogelijkheden van nu. En wie het niet (meer) zelfstandig kan, hoort hoe dit veilig uit handen te geven. Ook wordt verteld waar meer hulp, informatie en oefenmateriaal is te vinden.

De workshop is geschikt voor klanten van alle banken en is donderdag 23 mei van 13.00 tot 14.30 uur in Bibliotheek Heiloo, Westerweg 250. Aanmelden via www.bibliotheekheiloo.nl.