Nazomeren in Niedorp op 19 en 20 augustus 2023

Cultuur
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

HOLLANDS KROON - Dit weekend kun je ‘’Nazomeren in Niedorp’’. Het gratis evenement vindt plaats op 19 en 20 augustus. Bezoeker kunnen van 10.00 tot 17.00 uur genieten van 32 tuinen, 41 locaties met kunst, 12 culturele items, 12 plekken met exposities op fotografie gebied, 16 locaties om muziek te beluisteren en 27 locaties met diverse activiteiten.

De organisatie: ‘’Het duurde even voordat de aanmeldingen gingen lopen, maar uiteindelijk zijn er 76 hoofdlocaties waar wel 110 deelnemers hun specialisatie laten zien of horen. De 76 hoofdlocaties bevinden zich in de 9 kernen van de voormalige gemeente Niedorp. Bezoekers moeten een keuze maken, want alles gaan zien is onmogelijk!’’

Het is raadzaam om per auto naar de kern te rijden en daar eventueel de fiets te gebruiken om naar de verschillende locaties te rijden. Lopend lukt niet, daarvoor liggen de 9 kernen van de oude gemeente Niedorp teveel uit elkaar.

De route vind je op www.nazomereninniedorp.nl. De deelnemers hebben allemaal de speciale “Nazomervlag” hangen en hun deelnemersnummer staat duidelijk aangegeven. Raadpleeg de website voor het adres van de deelnemer. De nummers op de flyer zijn de juiste nummers. De nummering op de website (vanaf nummer 38) kan afwijken. Aan dit probleem wordt nog gewerkt. De route start dit jaar met nummer 1 in Oude Niedorp.

Afbeelding