Ledenvergadering Historische vereniging

Algemeen
Op donderdagavond 20 april 2023 zal de Historische Vereniging Maassluis (HVM) haar algemene ledenvergadering houden.
Op donderdagavond 20 april 2023 zal de Historische Vereniging Maassluis (HVM) haar algemene ledenvergadering houden. (Foto: PR)

Op donderdagavond 20 april 2023 zal de Historische Vereniging Maassluis (HVM) haar algemene ledenvergadering houden in de zaal Lijster van de Koningshof aan de Uiverlaan in Maassluis. Inloop met koffie is vanaf 19.30 uur en de vergadering begint om 20.00 uur.

Het officiële gedeelte bevat, naast het jaarverslag, het goedkeuren van de financiële stukken van de vereniging. Het bestuur is ook enorm blij dat er in de vacatures, die in het afgelopen jaar zijn ontstaan, is voorzien door nieuwe bestuursleden. Onbekenden zijn dat over het algemeen niet. Het bestuur stelt de HVM-leden voor om de heer Theo Vroon te benoemen als secretaris, de heer Wim de Lege als penningmeester, de heer Adri van Vliet als vicevoorzitter en de heer Edwin Broekhart als bestuurslid evenementen. Wanneer anderen zich geroepen voelen om zich voor een van deze vacatures kandidaat te stellen, kunnen zij dat voor aanvang van de vergadering kenbaar maken bij de (nu nog waarnemend) secretaris de heer Vroon. Het e-mailadres is: secretaris@histvermaassluis.nl.

Na het officiële gedeelte zijn er de gebruikelijke consumpties om in een ongedwongen sfeer elkaar te ontmoeten en te netwerken. HVM-leden kunnen zich opgeven via mailadres: aanmeldingalv@histvermaassluis.nl, waarna de stukken digitaal toegestuurd worden.