Korfbalvereniging c.k.c. Maassluis blikt terug op een geslaagd Koningsfeest

Nieuws
Afbeelding
(Foto: Chris Kalkman)

Het Koningsfeest in Maassluis, georganiseerd door c.k.c. Maassluis, was dit jaar wederom een groot succes. Zowel Koningsnacht als Koningsdag zelf trokken vele bezoekers naar het festiviteitenterrein in het Wipperspark.

Het Koningsnacht Silent Discofeest, die dit jaar op vrijdagavond plaatsvond, groeit gestaag uit tot een geliefd evenement in Maassluis. Hoewel sommige bezoekers vooraf wat sceptisch waren, werden ze verrast en waren ze aan het eind van de avond laaiend enthousiast over de sfeer en het concept.

Koningsdag zelf is al jarenlang een hoogtepunt in Maassluis, met een scala aan activiteiten zoals kinderspelen, diverse demonstraties en natuurlijk het bruisende grote terras. Dit jaar werd de feestvreugde nog verder vergroot met de toevoeging van een kinderdisco, wat bij het jonge (en stiekem ook oude) publiek erg in de smaak viel. Een korte maar hevige regenbui leek nog even roet in het eten te gooien, maar gelukkig konden de bezoekers schuilen in de grote festivaltent, waardoor het feest onder leiding van de DJ onverstoord kon doorgaan.

c.k.c. Maassluis kijkt met trots terug op een geslaagd Koningsfeest en bedankt alle bezoekers, sponsoren en vrijwilligers die hebben bijgedragen aan het succes van dit jaar. “We kijken nu al uit naar volgend jaar!”