Foto-expositie ‘Als je goed kijkt, zie je meer!’

Cultuur
Prachtige foto-expositie in De Dorpshoeve.
Prachtige foto-expositie in De Dorpshoeve. (Foto: GvW-T)

Jeannemieke Hectors exposeert foto’s van landschappen en dieren van 1 mei tot en met 25 juli in De Dorpshoeve in Schipluiden. 

“Overal waar ik wandel, zie ik mooie en soms zeer bijzondere landschappen en dieren. Ik krijg wel eens de vraag of mijn foto’s in het buitenland zijn gemaakt, maar nee: dit is allemaal gemaakt in Nederland. Van heel vroeg in de ochtend tot laat in de avond. Eén plek kan gedurende de dag zoveel moois in zich hebben! En wat dacht je van op de verschillende dagen één plek bezoeken? De ene dag start mistig, blijft grauw en bewolkt, de andere dag schijnt van zonsopkomst tot zonsondergang een felle zon. Ik raak niet snel uitgekeken!”

Natuur

“Ik zoek tijdens het maken van mijn foto’s naar de essentie van een omstandigheid, een plek of een dier. Hierin laat ik dat deel van het gefotografeerde zien, dat verwondert en verbaast. Kom langs in De Dorpshoeve, kijk en geniet van de mooie Nederlandse natuur!” 

De foto-expositie van Jeannemieke Hectors is te bewonderen tijdens de openingstijden van De Dorpshoeve aan de Keenenburgweg 10 in Schipluiden. 

Zie voor meer informatie: www.dedorpshoeve-schipluiden.nl.