Deze metersgrote tekening van Westland (en omgeving) is een heus zoekplaatje

Cultuur
De tekening wordt zorgvuldig aangebracht op de muur.
De tekening wordt zorgvuldig aangebracht op de muur. (Foto: PR)

Een uniek artistiek meesterwerk, groter dan de beroemde Nachtwacht, siert nu de muren van de nieuwe Buurtkas van BoereGoed aan de Opstalweg. Dit opzienbarende kunstwerk is een creatie van Richard de Rijke van RDR reclame & illustraties. Hij is ook wel bekend van de ‘Ben de Westlandse Bij’-strips in Nieuwsblad Westland.

De Rijke heeft een gigantische kaart van het Westland, Midden-Delfland, en de omliggende steden zoals Maassluis getekend, waarop hij niet alleen de bedrijven heeft afgebeeld die hebben geholpen bij de realisatie van deze nieuwe locatie, maar vooral de mensen achter deze bedrijven; zowel huidige werknemers als voormalige. De tekening zal nog officieel worden onthuld.

Zoekplaatje

De imposante tekening, met een formaat van 6 bij 3 meter, hangt prominent in de Buurtkas bij de Farmshop aan de Opstalweg in Naaldwijk. Een legenda, geplaatst tegenover het kunstwerk, biedt hulp bij deze visuele ontdekkingsreis, waarbij de kijker steeds weer nieuwe details kan ontdekken.


Richard de Rijke voor de tekening, met rechts van hem Maassluis en de Nieuwe Waterweg in beeld. - PR

Puzzel

Tijdens een brainstormsessie met Gert Kögeler van BoereGoed over het project, kwam het idee naar voren om deze artistieke kaart ook om te zetten in een puzzel. Richard de Rijke, die altijd al de wens had een puzzel te creëren, zag hierin de perfecte kans. Binnenkort wordt er een puzzel van 1000 stukjes uitgebracht. Voor meer informatie over deze unieke puzzel kan contact worden opgenomen via info@boeregoed.nl of richard@RDRreclame.nl.