Heerlijk avondje lachen bij VAT’75

Cultuur
De meest komische situaties bij VAT ’75.
De meest komische situaties bij VAT ’75. (Foto: GvW-T)

Dat het amateurtoneel in Midden-Delfland van hoog niveau mag worden genoemd, wisten we al. Maar wat is het geweldig leuk als je een avondje onbekommerd kunt lachen om en met je dorpsgenoten. Het publiek heeft weer volop genoten. 

Gemma van Winden-Tetteroo

VAT ’75 zorgde vorige week weer voor heel veel leuke momenten. Het verhaal ‘Niet in de haak’ was niet zo ingewikkeld. De situaties op het toneel des te meer. Het geheel speelde zich af in en rondom een ogenschijnlijk rustig hotel in het noorden van Engeland. Wat doen opeens die excentrieke gasten daar allemaal? Waar zijn ze naar op zoek? En hoe zit dat met die twee jonge mensen die elkaar van een eerdere ontmoeting zouden kennen? In de kast, uit de kast, het was een drukte van belang op het toneel. Er werd heel wat af gelachen. 

Jonge en wat oudere talenten

De crew van VAT ’75 had dan ook alles weer uit die kast gehaald om er wederom fantastische avonden en middagen van te maken. Het was een toneelstuk van Derek Benfield maar Siebe van den Berg, van Schipluidense bodem, had het bijzonder knap bewerkt. Zelf speelde hij een hilarische rol. Ook Marloes is een vermelding wel waard, want zij had zelfs een dubbelrol. Wat een aanwinsten voor de toneelvereniging die al heel lang bestaat. De oude getrouwen blijven ook hun talenten benutten. Sommigen al decennia lang. En telkens is het weer heel leuk. En telkens is het weer een verrassing wat ze er nu weer van gemaakt hebben. Mocht u het toneelstuk hebben gemist, zorg dan volgend jaar dat u wel kaartjes kunt bemachtigen!