Prins Skik geeft de scepter niet af

Algemeen
Prins Skik, adjudant Bloid en de hofdames Marije en Esmee gaan vrolijk nog een jaar door.
Prins Skik, adjudant Bloid en de hofdames Marije en Esmee gaan vrolijk nog een jaar door. (Foto: Aangeleverd)

Het bestuur van carnavalsvereniging de Blockeniers uit Blokker en Oosterblokker laat weten de carnavalsgedachte ook tijdens de coronacrisis levend te houden. Prins Skik en adjundant Bloid en de hofdames Marije en Esmee regeren gewoon nog een jaar langer.

Het carnavalsbestuur: “Ja beste mensen uit het rijk der Blockeniers en daarbuiten. Normaal gesproken, maken wij ons in deze tijd op voor de spectaculaire prinsbekendmaking. Helaas is op dit moment alles nog anders, maar de Blockeniers zijn natuurlijk steeds aan het kijken wat wel kan. Een nieuw decorum? Of gaan we iets unieks doen in ons jubileumjaar? Komt er een nieuw jeugddecorum? Allemaal vragen en op één daarvan kunnen wij reeds een antwoord geven. Want prins Skik is nog niet van plan de scepter af te geven en wil dolgraag met adjudant Bloid en de hofdames, Marije en Esmee, nog een regeerperiode aan gaan. En dat is uniek: dat het hele decorum nog een carnavalsjaar doorgaan.”

Bestuur Blockeniers

Het bestuur van de Blockeniers heeft daar volmondig ja opgezegd. “Dus er is in ieder geval een decorum voor het carnavalsjaar 2020/2021. En of dat net zo bijzonder gaat worden als het jaar 2020 is afwachten. Maar er kan wat georganiseerd worden.”

Het decorum

Het decorum staat te poppelen om er wederom een mooi carnavalsjaar van te maken. “Heeft u leuke ideeën laat het ons weten wellicht kunnen wij er wat mee. Alaaf, Alaaf, Alaaf op naar een gezond 2021.”

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda