Weekendje weg in Haarlem? 6 x de beste hotels

Toerisme
De beste hotels van Haarlem op een rij!
De beste hotels van Haarlem op een rij! (Foto: Adobe Stock)

HAARLEM - Ga je een weekendje weg naar Haarlem? Wij zetten de beste hotels van de stad voor je op een rij, zodat de keuze wat makkelijker wordt en jouw accommodatie snel geboekt is. En laat het genieten van Haarlem dan maar beginnen! 

Onderstaande lijst is opgesteld op basis van onze eigen ervaringen en de hoogste beoordelingen op het onafhankelijke Tripadvisor, al jarenlang het grootste reisplatform van de wereld. De beste B&B’s van Haarlem vind je hier

Dit zijn de beste hotels van Haarlem (4,5 ster op Tripadvisor): 

Carlton Square Hotel (4,5 ster)

Dit hotel bevindt zich aan het groene Frederikspark en naast parkeergarage De Hout. Zin in een heerlijke lunch of fijn diner? Restaurant Parck zit tegenover het hotel, dus je rolt na afloop zo je hotelkamer in (ook handig voor als de naborrel wel héél gezellig was). Met name de luxe/het comfort wordt hier gewaardeerd.

Dit hotel krijgt van ruim 1000 gasten gemiddeld 4,5 ster.

Psst, op zoek naar de beste restaurants van Haarlem? Die vind je hier! Liever eten bestellen in Haarlem? Thuisbezorgd tipt deze restaurants.

Hotel ML (4,5 ster)

Speaking of rollend je hotelkamer in... Hotel ML zit in het hart van de stad met een ruime keuze aan horeca op loopafstand. Toch raden wij je van harte aan bij sterrenrestaurant ML zelf te gaan eten. Ook de hotelgasten zijn zeer te spreken over het eten en de gastvrijheid van het personeel van ML.

ML krijgt van bijna 100 hotelgasten 4,5 ster gemiddeld.

Boutiquehotel Staats (4,5 ster)

Voor culinaire hoogstandjes, een centrale maar rustige ligging en een trendy look en feel ben je bij dit hotel aan het juiste adres. ‘Perfect voor een nachtje Haarlem’, aldus meerdere gasten.

Boutiquehotel Staats wordt door ruim 100 gasten beoordeeld met 4,5 ster.

Tekst gaat door onder de foto

beste hotels top hotels haarlem weekendje weg
Foto: Pixabay

Haarlem Hotelsuites (4,5 ster)

Zeg je Haarlem Hotelsuites, dan zeg je ‘perfecte locatie, topservice en een verzorgde uitstraling’. Need we say more?

Met ruim 100 beoordelingen en een gemiddelde ranking van 4,5 ster is Haarlems Hotelsuites zeker de moeite van het overwegen waard als je een weekendje Haarlem doet.

Brasss Hotel Suites (4,5 ster)

Hier vind je in je kamer bijvoorbeeld een stoomcabine of bubbelbad, en het uitgebreide ontbijt valt ook bij de gasten goed in de smaak. Tot slot zorgen de eigenaren voor een warm bad voor de gasten, als we de reviews mogen geloven.

180 beoordelaars geven Brasss Hotel Suites als hotel gemiddeld een 4,5. 

The Niu Diary (4,5 ster)

Dit hotel zit gevestigd in het pand waar voorheen de gemeente Haarlem zat. Het hotel is nog gloednieuw en wordt mede daardoor geroemd om zijn nette en moderne uitstraling. Voor wie graag dichtbij het centrum van Haarlem zit, maar wel graag de rust opzoekt, is The Niu Diary een goede keuze.

4,5 ster uit ruim 100 beoordelingen voor dit hotel.