Kinderwens zingen met Juf Roos en Gijs vervuld

Algemeen
Aankomst bij de molen.
Aankomst bij de molen. (Foto's: Pr)

BADHOEVEDORP/SLOTEN - Zingen. En dan samen met Juf Roos en Gijs, zo bekend van de tv-en de filmpjes. Wie zou dat nou niet super vinden? Twee zieke meisjes zeiden dat ze dat het allerliefste zouden willen en dankzij de Stichting Make a Wish ging die speciale wens afgelopen zaterdag in vervulling. De locatie kon niets anders zijn dan een molen, want juf Roos woont in een molen. Dan is in deze omgeving De Molen van Sloten niet te missen.

Anja Maas

Voor de twee meisjes werd het een absolute topdag. In een stijlvolle witte limousine arriveerden ze bij de molen, uiteraard in hun allermooiste kleren en samen met familie en vriendjes. Daar stonden Juf Roos en Gijs ze al op te wachten. 

Persoonlijk ontmoeten

Natuurlijk vond iedereen het geweldig dat de meisjes hun favoriete acteurs nu eens persoonlijk konden ontmoeten. Met de lift, een fantastische extra voorziening van de molen, gingen ze allemaal naar de eerste verdieping. Daar stond in een feestelijk versierde zaal een mooie gedekte tafel met allerlei heerlijke dingen voor ze klaar. Een ideale omgeving voor een mooi feestje, zeker als je behalve praten met Juf Roos en Gijs ook nog eens samen met ze mag zingen.

Molenaar

Een van de meisjes ging met haar familie en vriendjes nog een stapje verder: op de stelling van de molen wilde ze graag eens zien hoe de molenaar de molen stilzet. Wat was het bijzonder om de wieken, toen ze gestopt waren, eens van dichtbij te bekijken, en wat kon je dan genieten van een geweldig uitzicht. “Supercool, wat fijn dat onze wens nu is uitgekomen”, daar was iedereen het over eens. Dank aan Make a Wish en de Molen van Sloten, die de ernstig zieke kinderen een onvergetelijke dag gaven.

Meer informatie via: ww. molenvansloten.nl.

Vanwege privacy regels mochten er geen persoonlijke foto’s worden gemaakt of namen genoemd.

De dames werden gebracht in de witte limousine.