Week voor de Gezonde Jeugd én Buitenspeelweek

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - Tijdens de Week voor de Gezonde Jeugd (7 t/m 11 juni) is er van alles te doen in de gemeente Heemskerk. Natuurlijk is er extra aandacht voor buitenspelen want het is deze week ook de Nationale Buitenspeelweek. Buiten spelen en sporten is gezond. En samen spelen is nog leuk ook. 

Kom gezellig meedoen met de buurtsportactiviteiten van Team Sportservice Kennemerland. Tijdens de Week voor de Gezonde Jeugd zal buurtsportcoach Bart fruit uitdelen aan de kinderen die meedoen. Bart staat van maandag tot vrijdag in een andere wijk klaar om samen te spelen en te sporten.

Buurtsportcoach Bart deelt fruit uit aan de kinderen die meedoen

Op teamsportservice.nl/kennemerland lees je wanneer Bart bij jou in de buurt is. Naast het wekelijkse programma is Bart deze week extra aanwezig bij speeltuin Poelenburg op dinsdag (15.30-17.00 uur).
Deze week neemt Bart voor het eerst de nieuwe stoepranden mee naar buiten. Deze zijn aangeschaft door middel van een financiële bijdrage uit het sportakkoord. Het komende schooljaar zullen Heemskerkse kinderen hier vaak mee kunnen buiten spelen.

Wil je nog meer spelen? Doe dan ook mee met de wekelijkse activiteiten van MET Heemskerk op maandag (De Velst) en woensdag (Cruyff Court). Spring op groen wordt deze week twee keer extra aangeboden op 10 (Händelstraat) en 11 juni (Bretagnestraat; beide 15.30-16.30 uur). Kijk voor meer informatie op metheemskerk.nl.

Aanmelden voor deze activiteiten is niet nodig. Kinderen van 4 tot 12 jaar uit Heemskerk zijn van harte welkom om mee te doen. De gemeente Heemskerk vindt gezonde jeugd belangrijk en investeert hierin. De activiteiten tijdens de Week voor de Gezond Jeugd en de Buitenspeelweek zijn mogelijk gemaakt met subsidie van de gemeente Heemskerk.

Afbeelding
Afbeelding