Heel Nieuwkoop Bakt voorrondes van start

Nieuws
Er zijn twee voorrondes van Heel Nieuwkoop Bakt voor inwoners.
Er zijn twee voorrondes van Heel Nieuwkoop Bakt voor inwoners. Foto: Triggr

NIEUWKOOP- Stichting Triggr en Jong in Nieuwkoop (Jongerenwerk van de gemeente Nieuwkoop) houden samen voorrondes voor Heel Nieuwkoop Bakt. De voorrondes zijn voor heel de gemeente Nieuwkoop en hebben leeftijdscategorieën van 10 tot 17 jaar en 18 jaar en ouder.

Het thema is ‘Feest voor iedereen’. Deelnemers kunnen een taart, koekjes, cakepops, cupcakes en nog veel meer maken. “Wat jij mooi en lekker vindt”, stelt de stichting. De creatie(s) kunnen op twee verschillende dagen op twee verschillende plaatsen worden ingeleverd. Op 1 maart kan dat van 15.00 tot 17.00 uur bij de stichting aan de Middelweg 5 in Ter Aar. Ook op 2 maart van 15.00 tot 17.00 uur kunnen de baksels gebracht worden bij Jong in Nieuwkoop gevestigd in Maarten Freeke Wije 2D in Nieuwkoop. Op beide dagen wordt er om 17.30 uur gejureerd door een aantal BN’ers. Met BN’ers bedoelt de stichting bekende Nieuwkopers. Ook vallen er prijzen te winnen.

Deelname is gratis. Inschrijven voor 1 van de 2 locaties kan via de links hieronder: Inleveren op 1 maart bij stichting Triggr:

https://triggr.nu/agenda/heel-nieuwkoop-bakt-voorronde-1-stichting-triggr-ter-aar/.

Inleveren op 2 maart bij Jong in Nieuwkoop: https://triggr.nu/agenda/heel-nieuwkoop-bakt-voorronde-2-maarten-freek-wijhe-nieuwkoop/.

Meest gelezen


Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda