BEKU Krommenie gaat samen met Hubo verder

Algemeen
Feest in Krommenie door de samenwerking tussen BEKU Krommenie en Hubo.
Feest in Krommenie door de samenwerking tussen BEKU Krommenie en Hubo. (Foto: aangeleverd)

KROMMENIE - Vanaf vandaag, donderdag 17 maart, is de samenwerking tussen BEKU Krommenie en Hubo officieel. De nieuwste Hubo van Nederland opent dan deuren in de vestiging van BEKU Krommenie, gevestigd op de Heiligeweg 75. 

“We hebben heel bewust voor een samenwerking gekozen, waardoor we onze eigen naam BEKU ook nog goed kunnen blijven gebruiken” aldus Patrick Beemsterboer. “We hebben 28 jaar hard gewerkt aan onze naam en die willen we natuurlijk niet kwijt”.

HUBO huisstijl

De buitengevel wordt voor circa 90% uitgevoerd in de Hubo huisstijl. Ook hierbij wordt duidelijk zichtbaar dat BEKU niet verdwijnt, net als het vertrouwde team achter BEKU Krommenie.

“Zelfs ons ‘huishond’ Giel is op de entree zichtbaar! Wij, onze werkwijze en dus de service die onze klant gewend is, die blijft. Daarnaast is ons assortiment sterk uitgebreid en bieden we dus een ruimer assortiment doe het zelf artikelen, dan voorheen.” 

Voordeel

De samenwerking heeft daarnaast ook een positief effect op de prijs, want heel veel artikelen worden aanzienlijk voordeliger. Patrick; “Dat was ook één van de belangrijke overwegingen om ons bij Hubo aan te sluiten, want daar is een complete afdeling die de prijzen bewaakt en zorgt voor marktconforme prijzen. Dit was door ons zelf nauwelijks meer bij te houden”.

BEKU Krommenie is niet alleen bekend van het doe het zelf assortiment. Maatwerk vormt een zeer belangrijk onderdeel van het totale assortiment en ook deze hele afdeling is in het nieuw gestoken. Raamdecoratie, vloeren, gordijnen, horren en natuurlijk een grote afdeling op maat gemaakte kasten, blijven onderdeel van het assortiment.

Feest met korting

Donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 maart is het groot feest en om dit te vieren ontvangt iedere klant maar liefst 20% korting op zo goed als de hele voorraad. “We heten iedereen van harte welkom”, aldus het team. 

Contact

Beku Krommenie is telefonisch bereikbaar op 075 621 4432. Of neem een kijkje op de website www.beku.nl