Energieke Makelaar in Herenstraat op 1 april actief tijdens NVM Open Huizen Dag

Huis
De makelaars van Van Daal en Leenders staan zaterdag voor u klaar in de Herenstraat 75a in Rijswijk.
De makelaars van Van Daal en Leenders staan zaterdag voor u klaar in de Herenstraat 75a in Rijswijk. (Foto: Fred Louter)

Het makelaarskantoor Van Daal Leenders met zijn vestiging aan de Herenstraat 75a in Rijswijk is tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 1 april geopend. Op zich niet bijzonder, want op het kantoor van de Energieke Makelaar wordt er sowieso altijd gewerkt op zaterdag. Tot 15.30 uur staat het team van Energieke Makelaar klaar om mensen te woord te staan. “Zowel onze verkopers als eventuele geïnteresseerden komen na afloop vaak langs op kantoor”, aldus makelaar Max Leenders. 

Door Fred Louter

Max verwacht veel van de aanstaande Open Huizen Dag: “Een dergelijke dag is heel informeel en laagdrempelig. Verkopers doen tijdens de Open Huizen Dag zelf de rondleidingen. Omdat wij een full service makelaar zijn, doen wij normaal gesproken zelf de bezichtigingen en nemen alles uit handen. Tijdens het open huis werken wij samen met onze opdrachtgevers en staan we hen zo nodig bij als het te druk wordt of als er vragen zijn. Als er iemand ter plekke een bod wil doen komen we ook direct langs, al gebeurt dit meestal op kantoor of per e-mail.”

Laagdrempelig karakter

Volgens de makelaars Van Daal en Leenders wijzen statistieken uit dat huizen die deelnemen aan de Open Huizen Route sneller worden verkocht. “Door het laagdrempelige karakter zie je soms dat huizen, waar normaal gesproken minder bekijks is, tijdens een open huis ineens opvallend goed worden bezocht en zelfs worden verkocht!” Max Leenders verwacht zeker een paar van de deelnemende huizen te verkopen vóór, tijdens en ná het open huis. Op de website van de makelaar kunnen de open huizen snel worden gevonden. Daar vinden bezoekers ook het ruime aanbod van de open huizen die deze dag via het kantoor van de Energieke Makelaar in Delft worden opengesteld.

Aankoopservice 

Juist in de huidige markt kan een aankoopmakelaar interessant zijn. Voor het zoeken, maar ook voor het behartigen van het belang van de koper. Tijdens het open huis kan het zijn dat u de geschikte woning hebt gevonden en direct over wil gaan tot het doen van een bod. Max staat klaar om u te adviseren en bij te staan in misschien wel de grootste aankoop uit uw leven. Het kantoor is geopend, dus kom gerust langs of bel 070-2042288. Ook voor algemene informatie en het toelichten van de mogelijkheden als aankoopmakelaar staat Max u graag te woord tijdens, maar zeker ook ná het open huis.

Woning Waarde Weken

Wilt u weten wat uw huidige huis waard is? Bij Van Daal Leenders is er nu een interessante actie, waarbij u op eenvoudige wijze achter de waarde kunt komen van uw huis. Er zijn al meerdere aanvragen via de website van de makelaar binnengekomen. De makelaar komt vrijblijvend langs om de eigenaar te informeren. Behalve de waarde krijgt u desgewenst ook nuttige tips om de verkoopwaarde te verhogen. Daarnaast kunnen we aangeven wat de eventuele mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld een verbouwing te financieren.

De Energieke makelaar heeft een enthousiast veertienkoppig team, waarvan elf medewerkers actief zijn in Delft en drie in de steeds bekender wordende fraaie vestiging aan de Herenstraat in Oud-Rijswijk.        

Van Daal Leenders Makelaars
Herenstraat 75A Rijswijk
www.vandaalleenders.nl