Gezocht: 100 juffen en meesters!

Algemeen
Avonturen proberen die je normaliter aanschouwt.
Avonturen proberen die je normaliter aanschouwt. (Foto: aangeleverd)

SINT MAARTENSVLOTBRUG - Dat klinkt als een niet zo wervende advertentietekst van een wanhopige schooldirecteur. Niks is minder waar, want we hebben ze alle 100 gevonden! Land van Fluwel zoekt 100 meesters en juffen om eens goed te verwennen. 

5 oktober is het de dag van de leerkracht en zet het avonturenpark de deuren wagenwijd open voor een paar heerlijke uren met de meesters en juffen die normaal de kinderen door het park begeleiden.

Spannend

Vanaf 16:00 uur nodigen we 100 meesters en juffen uit om na een kop koffie of thee met wat lekkers een paar uur los te gaan op het BloteVoetenPad en andere avonturen. Natuurlijk is er nu ook eindelijk gelegenheid om bepaalde spannende avonturen te proberen die je normaliter onder het oog van de leerlingen tijdens een schoolreis niet durft te testen. Rond etenstijd sluiten we af met een oerpannenkoek en wat drinken om de inwendige mens te versterken en volop bij te kunnen praten met collega’s van andere scholen.

Deze middag word je aangeboden door Land van Fluwel. Wel staat er een bus voor een vrijwillige bijdrage aan Stichting Het vergeten Kind. Zij doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat elk kind vooral onbezorgd kind kan zijn.

Inschrijving is wegens succes gesloten, we hebben alle 100 juffen en meesters gevonden.