Bodhi &Titus in Kerkje Eenigenburg

Algemeen
Bodhi &Titus in actie.
Bodhi &Titus in actie. (Foto: aangeleverd)

EENIGENBURG – Bodhi &Titus geven aanstaande 6 november een try-out. Hou je van prachtige Ierse en Schotse ballads, donker als Guinness tot vrolijke pubsongs? Dan zit je goed bij het programma ‘On Celtic Roads!’.  

Bodhi &Titus zijn in 2017 ontstaan uit een samenwerking van Bodhi en de Ierse band O’Branons, waarin Titus ruim 15 jaar heeft gespeeld. Het Keltisch repertoire van Bodhi paste prachtig bij het repertoire van Titus. Door de samenzang met Titus kwam de zang nog meer tot zijn recht. Dit jaar treden zij voor de vijfde keer op in het Kerkje van Eenigenburg, een lustrum!

Bodhi, met haar kristalheldere stem, begeleidt zichzelf op gitaar. Daarnaast speelt zij op de bodhrán (Ierse trom) en spoons. Titus begeleidt op gitaar, Ierse bouzouki, banjo, mandoline en zingt met een onvervalst Ierse accent. Het concert begint om 15:00 uur. Entree en koffie/thee in de pauze zijn gratis. Na afloop wordt bij de uitgang een collecte gehouden ten bate van de kerk. Kijk voor meer informatie op www.bodhititus.com