ONDERNEMERSVERKIEZING

Rijschool Rick winnaar Vakprijs Zandtemer Ondernemersverkiezing 2023

Nieuws
De voorzitter samen met Rick en Cindy.
De voorzitter samen met Rick en Cindy. (Foto: Anne Smit)

‘T ZAND - Rijschool Rick wint voor de allereerste keer de Vakprijs van de Zandtemer Ondernemersverkiezing 2023. Rick en Cindy Bellis beleefden dinsdag 9 januari een spannende avond in de Multitreffer. Voor de Vakprijs werd gestemd door de leden van Zakenclub ‘t Zand met hun mobiele telefoon. 

De kantine in de sporthal was goed gevuld. De zakenclub telt maar liefst 73 leden en bestaat dit jaar dertig jaar. Rick en Cindy zijn al meer dan acht jaar actief in de rijschoolbranche. Dit Zandtemer bedrijf groeit explosief en biedt naast de auto’s, bromfietsen en aanhangers nu vrachtwagenrijlessen aan. “De sfeer deze avond is superleuk, echt fantastisch. Je spreek iedereen weer. Het zijn allemaal ondernemers, je hebt weer andere praat. In ons dorp kent iedereen elkaar, ik vind het bijzonder om te zien dat we zoveel ondernemers hebben”, vertelde Cindy. Het duo hoopte heel erg dat ze deze keer de winst mee naar huis zouden kunnen nemen. “We wisten dat we een goede kans maakten, maar de andere genomineerde bedrijven zijn ook echt gewoon fantastisch! Je hoopt altijd dat je wint, maar het is geen garantie”, zei Rick.

Tekst gaat door onder de foto.

Rijschool Rick 't Zand
Het moment van bekendmaking. - Anne Smit

Bij het bekendmaken van de uitslag verscheen een brede glimlach op de twee gezichten en ze vlogen elkaar in de armen. “Het is een grote waardering dat deze mooie bedrijven van de Zakenclub ons bedrijf op het papiertje gezet hebben. Het is al uniek als je genomineerd wordt, dat we dan ook nog eens winnen is een geweldig gevoel. De bedrijven zien hoe je groeit en onderneemt, men waardeert dat”, glunderden beiden. 

Feest

Het feestje en een toost op de winst zette zich voort in de Multitreffer. Bij thuiskomst maakten ze beide kinderen van 11 en 13 jaar wakker om met hen te proosten. “Dat hebben we onze kinderen beloofd.” Woensdag 10 januari was het tijd om het personeel en de leerlingen in te lichten over dit heugelijke nieuws. Rijschool Rick bedient een groter gebied dan alleen ‘t Zand. Hoewel Zandtemer jeugd hun rijlessen bij Rick inplant heeft hij ook veel klanten van buitenaf. “We beschikken over een hoog slagingspercentage en een goede mond tot mond reclame. Voor mij is gezelligheid in de auto belangrijk. Ik wil dat leerlingen over twintig jaar terugkijken op de leuke rijlessen. Als kers op de taart hebben we recent een vrachtwagen gekocht. Dat is de grootste stap die een rijschool kan maken”, vertelde Rick. Dankzij een goed team kunnen Rick en Cindy een goede rijschool neerzetten. “Volgend jaar zijn we er zeker weer bij!”