De Wonderbaarlijke Reis van Fi

Nieuws
Iets nieuws en onbekends.
Iets nieuws en onbekends. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Komisch en indringend onderzoek naar ouder worden, vitaliteit en zingeving in Scagon De Luxe. Zondag 12 mei presenteert Scagon De Luxe 15.00 uur ‘De Wonderbaarlijke Reis van Fi’, een theatervoorstelling die een komisch en indringend onderzoek biedt naar vastzitten, overgave en de zoektocht naar jezelf opnieuw uitvinden.

In de voorstelling wordt het publiek meegenomen op een reis met Fi, een personage dat worstelt met gevoelens van overbodigheid, schuld, rusteloosheid en gemis. Tijdens haar dagelijkse bezigheden drinkt Fi koffie, puzzelt ze en kijkt ze naar buiten. Maar haar wereld wordt verstoord door een chaos van beelden en klanken, waardoor ze koste wat het kost haar orde probeert te herstellen. Wanneer een schim uit het verleden haar uitnodigt voor een nieuw avontuur, zet Fi haar hakken in het zand, maar al snel vertrekken ze samen op een reis vol wonderbaarlijke situaties.

‘De Wonderbaarlijke Reis van Fi’ wordt gebracht door Marjolein Baars en Doris Hochscheid, met muzikale begeleiding op cello door Doris Hochscheid. De animatie en vormgeving zijn verzorgd door Udo Prinsen, onder regie van Cézanne Tegelberg.

Tickets

Entree voor deze bijzondere voorstelling bedraagt 15,- euro. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.scagondeluxe.nl.