Primera Schagen in Schagen opent deuren

Partnerbijdrage
'Een eigen winkel beginnen was altijd al een grote wens.'
'Een eigen winkel beginnen was altijd al een grote wens.' (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Primera Schagen opent zaterdag 2 december haar deuren aan de Nieuwe Laagzijde 15 in Schagen, in het winkelcentrum bij de Vomar. Ondernemer Joran Idema is geen nieuwkomer in de detailhandel. Zo heeft hij jarenlange ervaring in de supermarkt, waaronder bij Albert Heijn als manager. “Een eigen winkel beginnen was altijd al een grote wens en ik heb nu de ervaring en mogelijkheid om dit na te jagen”, aldus de enthousiaste Joran Idema.

‘Een eigen winkel beginnen was altijd al een grote wens’

Primera heeft meer dan 500 aangesloten winkels. Naast de aandacht voor specialistische assortimenten, zoals tabak, kansspelen, wenskaarten en tijdschriften, richt de winkelketen zich de afgelopen jaren ook steeds meer op het gebied van handige services, zoals PostNL en pasfotoservice, en op het gebied van cadeau, met een specialistisch aanbod cadeaukaarten en een assortiment cadeautjes van diverse merken waaronder van Ashleigh & Burwood.

Tevens heeft Primera een interessant spaarprogramma. Met de Primera spaarpas kan de consument sparen voor een GRATIS 1/5 Staatslot of waardebon ter waarde van 3,00 euro en is ook iedere 8e Hallmark wenskaart gratis. Consumenten profiteren met de Primera spaarpas ook van extra voordeel en ontvangen persoonlijke aanbiedingen. Ter gelegenheid van deze feestelijke opening organiseert Primera Schagen, een spetterend openingsweekend met een leuke winactie en ontvangt de consument in de omgeving van Primera Schagen de openingsflyer met scherpe aanbiedingen.

Locatie: Nieuwe Laagzijde 15, tegenover de Vomar. Openingstijden: Maandag tot en met zaterdag van 08:30 tot 18:00 uur.