Kies met uw hart, stem PvdA

Politiek
Vera van Vuuren, Marjan Leijen en Mirjam van Musscher van de PvdA.
Vera van Vuuren, Marjan Leijen en Mirjam van Musscher van de PvdA. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - De verkiezingen voor de Provinciale Staten Noord-Holland en het waterschap Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier zijn 15 maart. Een mooi moment om te laten weten wat jij belangrijk vindt. Er valt wat te kiezen! 

Minder stenen, meer ruimte voor water en groen

Betaalbare woningen realiseren, maar ook oog houden voor een groene omgeving. Dat is waar de PvdA zich voor inzet in de gemeente Schagen en in de hele provincie. Zodat bijvoorbeeld Muggenburg-Zuid ontwikkeld wordt, rekening houdend met het oude historische krekenlandschap. Dat nieuwe wijken die gebouwd worden groen zijn èn dat er vooral betaalbaar gebouwd wordt. Dat onze mooie duinen niet volgebouwd worden en dat het Schager Wad nog meer ruimte krijgt voor weidevogels. Daarvoor is een sterke positie in de provincie belangrijk.

Solidair

De PvdA vindt het heel belangrijk om goed in te spelen op de klimaatverandering. Minder stenen, meer ruimte voor water en groen. Het waterschap gaat langs de deuren om mensen met een groene tuin een compliment en een cadeautje te geven! De PvdA is solidair met inwoners die moeilijk kunnen rondkomen en zorgen bijvoorbeeld voor een ruimhartige kwijtschelding van de waterschapsbelastingen. 

Als je dit allemaal ook belangrijk vindt, volg dan jouw hart en stem 15 maart op de PvdA! Voor de Provinciale Staten staan Vera van Vuuren (nr. 23) en Mirjam van Musscher (nr. 27) op de lijst, voor het waterschap HHNK staat Marjan Leijen uit Warmenhuizen op plek 1! Met heel hun hart zetten zij zich in voor een sociale provincie, een sociaal waterschap en voor de gemeente Schagen in het bijzonder!