Dit zijn de beste ijssalons in Uitgeest en omstreken

Nieuws
Dit zijn de beste ijssalons in Uitgeest en omstreken.
Dit zijn de beste ijssalons in Uitgeest en omstreken. (Foto: Pexels)

UITGEEST – De zomer staat om de hoek en natuurlijk krijg je dan zin in een lekker, verfrissend ijsje! Er zijn gelukkig genoeg ijssalons in Uitgeest en omstreken. Van ambachtelijk schepijs tot verfrissend softijs, deze salons hebben echt alle smaken. In dit artikel vind je de beste ijssalons in Uitgeest en de omgeving!

De beste ijssalons in Uitgeest en omgeving

  • IJS Fantasy, Uitgeest
  • Lisa’s IJssalon, Akersloot
  • IJssalon Mastroianni, Krommenie

1. IJS Fantasy 

Bij IJS Fantasy in Uitgeest geniet je van huisgemaakt ambachtelijk ijs, bereid volgens een oud recept met moderne smaken. Er is keuze uit meer dan 30 verschillende smaken, waardoor er voor ieder wat wils is. Naast de klassieke smaken, worden er regelmatig nieuwe en verrassende smaken aan het assortiment toegevoegd. 

De tekst gaat door onder de afbeelding.

beste ijs uitgeest ijssalons
Waar vind je het lekkerste ijs in de regio? - Foto: Pexels

2. Lisa’s IJssalon

Lisa’s IJssalon in Akersloot is een ware traktatie voor ijsliefhebbers. Hier kun je heerlijk genieten van zowel softijs met toppings als zeven verschillende smaken schepijs. Elke dag variëren deze zeven smaken, waardoor je nooit genoeg kunt krijgen! 

3. IJssalon Mastroianni

IJssalon Mastroianni is een geliefde ijssalon in Krommenie waar ze heerlijk ijs serveren. De ijssalon heeft een breed assortiment met heerlijke smaken, waardoor er voor elk wat wils is.