Laat je inspireren op de Podiumtechniekdag in De Naald

Cultuur
Technici Rob en Stefan.
Technici Rob en Stefan. (Foto: Justin Manders)

Heeft de techniek op en rond het podium altijd al jouw interesse gehad? En lijkt het je leuk om met video, geluid, of licht te werken of hierin een opleiding te gaan volgen? Dan mag je de Podiumtechniekdag op 23 maart in WestlandTheater De Naald absoluut niet missen!

De Podiumtechniekdag is het grootste evenement op het gebied van podiumtechnologie in Nederland. Op 23 maart wordt de Rabo zaal van De Naald omgetoverd tot een technische speeltuin.

Programma

Het programma van deze dag bestaat uit een gevarieerd aanbod van demonstraties en presentaties. Alle facetten van het theatervak komen voorbij. Het specialistische team van De Naald staat de gehele dag klaar om uitleg te geven en al jouw vragen te beantwoorden. Licht, geluid, video en hijstechniek worden onder de loep genomen. Wees vrij om vragen te stellen over alles wat er komt kijken bij de dagelijkse werkzaamheden als theatertechnicus.

Gratis toegang

De toegang is gratis, loop vrijblijvend binnen tussen 11:00 en 15:00 uur. De Podiumtechniekdag is voor iedereen toegankelijk, ook als je (nog) niet in de technische branche werkzaam bent.

Kortom, de Podiumtechniekdag op 23 maart in De Naald is een unieke kans om je kennis en vaardigheden op het gebied van podiumtechnologie te vergroten en inspiratie op te doen voor nieuwe projecten en uitdagingen.