Tuincentrum De Carlton pakt groots uit met Valentijn

Partnerbijdrage
Marlon, Marion en Danny kijken al uit naar Valentijnsdag.
Marlon, Marion en Danny kijken al uit naar Valentijnsdag. (Foto: PR)

Valentijnsdag is de ideale gelegenheid om je geliefde te verrassen met een mooi boeket bloemen. Daarvoor ben bij Tuincentrum De Carlton aan het juiste adres. Hier beland je op Valentijnsdag in één grote bloemenzee.

Manager Marlon Koene licht toe: “Sinds 1 januari hebben we, na een jarenlange prettige samenwerking met onze voormalige huurder, de bloemenafdeling weer in eigen beheer. Onze bloemenhoek is 7 dagen per week geopend voor bloemen voor iedere gelegenheid. Bij felicitaties, bedankjes of een afscheid met bloemen staan we voor u klaar. Valentijn is de eerste grote gelegenheid waar veel mensen bloemen voor komen uitzoeken, en we kijken ernaar uit om dat zo feestelijk mogelijk te maken.”

Duizenden bloemen

Direct bij de entree kom je op Valentijnsdag daarom al in een romantische stemming: “Het wordt één grote bloemenzee”, vertelt Marlon. “We maken de bloemenstal een stuk groter.” Zijn team begint de avond vooraf aan de opbouw. “Dat doen we met duizenden bloemen, van tientallen soorten. Al zijn op Valentijnsdag vooral de rozen populair.”

Gespecialiseerde bloemisten

Wie weinig tijd heeft maar wel een mooi boeket wil, kan gaan voor een kant-en-klaar-boeket, waarbij de prijzen al beginnen bij de 15 à 20 euro. Romantici die een boeket op maat willen, kunnen rekenen op deskundig advies van de Carlton-bloemisten. Zij helpen je van harte bij het uitzoeken van de bloemen die alles zeggen over jouw (geheime) liefde. Marlon: “Onze gespecialiseerde bloemisten stellen boeketten samen van klein tot heel groot. Hun expertise gebruiken ze bijvoorbeeld ook voor rouwwerk en andere bloemarrangementen. Verder verkopen we in de bloemenhoek vazen die perfect matchen met de bloemen.” De bloemen zelf zijn op Valentijnsdag even dagvers als altijd.

Extra lang geopend

De bloemenafdeling van Tuincentrum De Carlton is speciaal voor Valentijnsdag extra lang geopend: van 8 uur ‘s ochtends tot 7 uur ‘s avonds. Adres: Naaldwijkseweg 257 in ‘s-Gravenzande.