Zó krijg je een lekkere geur in huis

Accessoires
Een lekkere geur in huis is essentieel voor je woonplezier.
Een lekkere geur in huis is essentieel voor je woonplezier. (Foto: Adobe Stock)

Muffe luchtjes in huis? Liever niet! Een lekkere geur in huis is essentieel voor je woonplezier. Het geeft energie, inspiratie én een fijn gevoel. 

Wij hebben de lekkerste huisparfums op een rijtje gezet!

Een lekkere geur in huis

Geurkaarsen ruiken niet alleen lekker (hi, sinaasappel en citroengras!), de verpakkingen zijn ook nog eens mooi luxe. Tip: ontdek de geurkaarsen van Kave Home, Zusss en WoodWick. WoodWick heeft unieke houten lonten, wat een knisperend geluid geeft als je ze aansteekt. De hoge kwaliteit wax zorgt voor gelijkmatige én schone verbranding. What’s not to love?


Geurstokjes

Geurstokjes toveren elke ruimte in het huis om tot een héérlijk ruikende oase. Aanrader: de vernieuwde Home Collection van Rituals. De klassieke geuren hebben een nieuwe en duurzamere look gekregen. Zin in luxe? Ga dan voor de Private Collection. Laat je verleiden door heerlijke geuren zoals Imperial Rose en Savage Garden.


Diffuser

De diffuser is niet meer weg te denken uit het interieur. De aroma’s die verspreid worden houden de luchtvochtigheid in de woning op peil. De fijne geur maakt de woning lekker fris en fruitig. Tip: ontdek de diffusers van Geurwolkje, Chi en Lotus Diffusers. Handig: er zijn ook sets verkrijgbaar, speciaal voor kinderen!

Ga voor nóg meer woontips & inspiratie naar de Facebookpagina van Rodi Wonen!