Kies voor een echte stem uit de regio: Rosemarijn Dral uit Oostzaan namens de VVD verkiesbaar

Partnerbijdrage
Rosemarijn Dral.
Rosemarijn Dral. (Foto: Marcel Molle)

In Nederland staan we voor een cruciaal moment in onze geschiedenis. De uitdagingen die voor ons liggen, vereisen actie, beslissingen en het herwinnen van grip op onze toekomst. Rosemarijn Dral, geboren en getogen in Oostzaan, brengt niet alleen een frisse wind in de politiek, maar ook een diepgewortelde kennis van de regio. 

Al negentien jaar is zij actief in de lokale politiek, waardoor ze als geen ander begrijpt wat onze inwoners nodig hebben. 

Nu stelt zij zich namens de VVD verkiesbaar voor de Tweede Kamer, omdat ze gelooft dat haar ervaring en toewijding ook op landelijk niveau het verschil kunnen maken.

Doelgerichte aanpak

In haar loopbaan heeft Rosemarijn bewezen dat ze niet alleen praat over verandering, maar deze daadwerkelijk in gang zet. Ze begrijpt dat echte verandering begint op lokaal niveau, waar de impact direct voelbaar is voor de inwoners. 

Maar tegelijkertijd dat deze verandering wel mogelijk gemaakt moet worden op landelijk niveau. Of het nu gaat om woningbouw, het ondersteunen van het MKB of immigratievraagstukken, Rosemarijn Dral heeft een doelgerichte aanpak waarin je duidelijk de no-nonsense cultuur uit onze regio in terugziet. Als er iets nodig is voor onze inwoners, dan regelt Rosemarijn het.

Sterk Nederland

Op 22 november heb jij de kans om te kiezen voor een echte stem uit de regio, en voor een sterk Nederland in een onzekere wereld. 

Stem op Rosemarijn Dral, nummer 29 van de VVD, zodat we samen het gevoel terugkrijgen dat de politiek aan onze kant staat. Want Nederland verdient een daadkrachtige koers naar een betere toekomst. 

Zodat we weer kunnen zeggen: wat hebben we het toch goed voor elkaar in Nederland.

Meest gelezen


Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda