Filmavond voor drone-vliegers in buurtcentrum De Lorzie

Uitgaan
De bouw van de nieuwe Zaanbrug gefilmd met een drone.
De bouw van de nieuwe Zaanbrug gefilmd met een drone. (Foto: Videoclub Zaanstreek Noord)

WORMERVEER – Film je ook met een drone? Laat dan je werk zien en bekijk ook wat andere dronevliegers doen op woensdag 27 maart bij de thema-avond die wordt georganiseerd door de Regio NH’63 van de Filmbond NOVA.

Het wordt een interactieve avond waarbij ook een presentatie wordt gegeven over alle zaken waar je als drone-vlieger rekening mee moet houden. Deze avond is niet alleen voor NH’63 leden ook alle andere dronevliegers zijn van harte welkom.

Aanmelden

Om de avond in goede banen te leiden vraagt de organisatie je je van te voren aan te melden. Hiervoor hebben ze een paar gegevens van je nodig via een email aan: NH63.educatie@gmail.com met de volgende gegevens: naam, naam van de filmclub als je lid daarvan ben, aantal personen, type drone, lengte van de dronefilm (maximaal 5 minuten)

Wil je voor de vertoning een korte toelichting geven? Samen met de aanmelding moet je de film via WeTransfer uiterlijk 23 maart opsturen. Zijn leden van NH’63 die geen drone hebben welkom? Ja, natuurlijk maar dan wel vooraf aanmelden via een email zoals hierboven aangegeven.

De Lorzie

De avond vindt plaats op woensdag 27 maart in Buurtcentrum de Lorzie, Marktplein 44. Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur. De bijeenkomst duurt tot uiterlijk 22.00 uur. Toegang gratis, wel na aanmelding. Voor verdere vragen of opmerkingen nh63.educatie@gmail.com