Ronald de Visser in de werkplaats bij een droogrek. “Deze keukenfrontjes zijn net in de twee-componentenlak gespoten. Dat vormt een keiharde, kras vaste laklaag waarop we vijf jaar garantie geven.”
Ronald de Visser in de werkplaats bij een droogrek. “Deze keukenfrontjes zijn net in de twee-componentenlak gespoten. Dat vormt een keiharde, kras vaste laklaag waarop we vijf jaar garantie geven.” (Foto: Dirk Karten)

Het succes van Keukenspuiten1dag.nl: ‘Geen discussie, het moet gewoon mooi’

Werken

WESTKNOLLENDAM – Lag het voor de hand dat Ronald de Visser met zijn achtergrond in de autoschade het spreekwoordelijke gat in de markt vond door keukens op een slimme manier te renoveren? Waarbij de overlast voor de klant tot een minimum wordt beperkt én je maar een tiende hoeft uit te geven voor een compleet nieuw uiterlijk van je keuken. De ondernemer van Keukenspuiten1dag.nl, met een werkplaats in Westknollendam, noemt zichzelf geen ‘lefgozer’. Wel vertelt hij vol passie zijn succesverhaal over hoe hij zijn bedrijf vanuit een garage uit liet groeien tot succesvolle onderneming.

“Voorzichtig, de verf is nog nat”, zegt Suzanne Drost als we voor de foto een kar met pas gespoten keukenkastjes in positie brengen voor de foto. Zij is de ‘binnenkomende lijn’ in de klantcontacten die vooral online beginnen. “Deze keukenfrontjes zijn net in de twee-componentenlak gespoten. Dat vormt een keiharde, kras vaste laklaag waarop we vijf jaar garantie geven”, licht Ronald toe.

‘Gewoon mooi’

De vriendelijke ondernemer heeft één stelregel in zijn dienstverlening: het moet gewoon mooi. “Niet tevreden met het resultaat? Dan doen we het over. Net zolang de klant tevreden is. Het moet gewoon mooi. Ik ga nooit in discussie”, zegt hij resoluut.


Een goede voorbewerking is het halve werk voor een schitterend eindresultaat.

Tien jaar geleden begon Ronald met zijn idee keukens over te spuiten. “Vanuit een garage in Assendelft. Natuurlijk ging ik eerst de mist in”, zegt hij eerlijk. “Het idee was toen in één dag de keukenkastjes te spuiten op locatie, door een spuitcabine te creëren bij de mensen thuis. Toch ondervond ik een minder strak resultaat en daardoor ben ik een werkplaats begonnen. Eerst in de garage en later heb ik een grotere pand gehuurd en een professionele spuitcabine gebouwd die van alle gemakken is voorzien waardoor de kwaliteit hoger is.”

Keuken overspuiten tien keer goedkoper dan nieuwe keuken plaatsen

Inmiddels is zijn idee een groot succes. Logisch ook in deze dure tijden. Want los van de kwaliteit in service en garantie op het werk is een nieuwe keuken tien keer zo duur dan overspuiten. “Bovendien is er veel minder overlast voor de klant. Wij spuiten – in onze professionele spuitcabine - in ongeveer zeven werkdagen de complete keuken in de gewenste kleur”, licht Ronald de werkwijze toe. Door te spuiten, en niet schilderen, met een tweecomponentenlak wordt een spiegelglad en keihard effect bereikt.

Kosteloze offerte

Klanten kunnen een kosteloze offerte krijgen via de website www.keukenspuiten1dag.nl. Na het invullen van een offerte formulier, het opsturen van foto’s van de keuken en het eerste telefonische contact, stapt Ronald in de auto om bij de opdrachtgever thuis een offerte op te maken. “De prijs is ook echt de prijs. Afspraak is afspraak”, zegt hij resoluut. Inmiddels heeft Keukenspuiten1dag.nl al meer dan 3000 keukens gespoten in heel Noord- en Zuid-Holland en tot in Utrecht aan toe.

Werkwijze

Op locatie de verfspuit hanteren is er niet bij. De losse, over te spuiten keukenonderdelen, worden door de monteur gedemonteerd en meegenomen naar de werkplaats. Kleine onderdelen die in het zicht overblijven worden ter plekke geschilderd/gerold. Na ongeveer zeven werkdagen komt de monteur terug en hangt de kastdeurtjes weer spatrecht af. Goed om te weten: Keukenspuiten1dag.nl heeft zich gespecialiseerd in het verwijderen van loslatende folie zonder de MDF-panelen te beschadigen. Om daarna de delen in speciale grondverf te spuiten en een nieuwe kleur te geven.


En drogen maar! Binnen zeven werkdagen is de keuken omgetoverd in een prachtig nieuwe kleur. Op het werk wordt vijf jaar garantie gegeven.  

Monteurs gezocht

Over monteurs gesproken, er is nog plaats in het vijf man sterke team. “We zoeken nog een handige Harrie of Henriëtte. We maken geen onderscheid. Enige voorwaarde is dat je handig bent. De rest leren we je wel in de praktijk”, zegt Ronald. 

Interesse? Of eerst een kijkje nemen in de moderne werkplaats en kennismaken? Mail dan info@keukenspuiten1dag.nl

Drogen  maar!
De laatste puntjes op de i zetten in voorbewerking is het halve werk om strak een spiegelglad resultaat op te leveren.

Binnen 5 minuten bijgepraat

over het laatste nieuws uit Zaanstad

Schrijf je hierin voor onze wekelijkse nieuwsbrief.

Wij verwerken uw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Inzamelactie voor Oekraïense vluchtelingen in Polen en Moldavië Algemeen 1 jul, 17:16
Afbeelding
Studenten Regio College winnen pitch ondernemingsplan Algemeen 1 jul, 16:12
Afbeelding
Auto in brand op snelweg A8 bij Zaandam 112-nieuws 1 jul, 15:04
Afbeelding
Excuses provincie Noord-Holland voor slavernijverleden Algemeen 1 jul, 14:05
Afbeelding
Gitaar workshop Ruben Hoeke en Theaterspektakel op de Buurtcamping Wormerland Algemeen 1 jul, 14:03
Afbeelding
Ondernemerstalkshow NV Zaanstad 11 juli in Bullekerk Algemeen 1 jul, 12:57
Afbeelding
Groene schoolpleinen Algemeen 1 jul, 11:39
Afbeelding
Zaanse boeren in actie of toch niet? Algemeen 1 jul, 09:38
Afbeelding
Shortlist Hebban Debuutprijs 2022 bekend Algemeen 1 jul, 09:26
Afbeelding
Open dag Associatie Uitvaartverzorging op zaterdag 2 juli in Wormerveer Algemeen 1 jul, 08:30
Afbeelding
Brand in woning in Krommenie 112-nieuws 1 jul, 03:39
Afbeelding
Auto op de kop op Hoofdtocht 112-nieuws 30 jun, 09:57
Afbeelding
De beste manier om als bedrijf op social media te groeien Algemeen 29 jun, 15:46
Digitale krant

    Agenda

Het laatste nieuws uit Zaanstad

Op Rodi Zaanstad volg je het laatste nieuws uit Zaanstad. Rodi Zaanstad informeert via nieuws, interviews en tips over ontwikkelingen en activiteiten in de buurt en regio.

Nieuws Zaanstad

Via onze nieuwsbrief mis je nu geen enkel nieuwtje uit jouw regio. Elke week krijg je het laatste nieuws uit Zaanstad in je mailbox.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief