Huidinstituut Roya viert vijfjarig bestaan met kortingsacties

Zakelijk
Huidinstituut Roya bestaat vijf jaar en houdt daarom aantrekkelijke kortingen op behandelingen.
Huidinstituut Roya bestaat vijf jaar en houdt daarom aantrekkelijke kortingen op behandelingen. (Foto: Roya Kashani)

ZAANDAM - Vijf jaar geleden opende Huidinstituut Roya haar vestiging aan de Jan Steenstraat 7a in Zaandam. Vanuit Noord Brabant kwam Roya Kashani naar Zaandam om hier haar droom van een eigen huidinstituut waar te maken en zich verder te professionaliseren. 

Inmiddels is Huidinstituut Roya een gevestigde naam in de Zaanstreek. De nieuwste aanwinst in de zaak is de derde generatie Spark Pro Diodelaser en 3D IPL technologie. Daarmee is een pakket laserbehandelingen mogelijk voor ontharing, pigmentatie en roodheid en vlekjes verwijderen, anti-aging en skin-rejuvenation. 

Nieuwe behandeling

Ter ere van het vijfjarig bestaan heeft Huidinstituut Roya als aanbieding een splinternieuwe behandeling met de derde generatie Spark Pro Diodelaser. “Deze laser is pijnloos en veilig en is voor alle huidtypes, speciaal ook voor de donkere huid. Met deze laser zijn twintig verschillende huidaandoeningen aan te pakken zonder downtime. De diodelaser is de gouden standaard voor definitieve ontharing en de laserbehandeling is zeer effectief voor huidverjonging en huidverbetering”, aldus Roya. 

Kortingsacties

Vanwege het lustrum geeft Huidinstituut Roya 50 euro korting in de maanden april en mei op een pakketbehandeling met de laser ten behoeve van pigmentatie, roodheid en ontharing. 

Ook voor andere behandelingen bent u van harte welkom in de feestmaanden april en mei en geldt er vijf procent korting op elke behandeling vanwege het 5-jarig bestaan. Maak wel vooraf een afspraak op 06-51231609 of via www.huidinstituutroya.nl

Afbeelding
Afbeelding