Moederdagconcert Wester Harmonie

Nieuws
De Wester Harmonie bestaat uit ruim 30 hout- en koperblazers en percussionisten met uiteenlopende muzikale ervaring.
De Wester Harmonie bestaat uit ruim 30 hout- en koperblazers en percussionisten met uiteenlopende muzikale ervaring. (Foto: Miguel Pineda)

NIEUW-SLOTEN - De Wester Harmonie verzorgt zaterdag 11 mei twee gratis toegankelijke Moederdag concerten op het Belgiëplein, vanaf 14.00 en 15.00 uur.

Het orkest staat onder leiding van dirigent Rob van der Sterren. Het concert wordt (mede)mogelijk gemaakt door de Winkeliersvereniging Nieuw Sloten. Ter verhoging van de feestvreugde kan het winkelend publiek niet alleen genieten van de muziek, maar ook van heerlijke traktaties. Voor kinderen is er een springkussen.

En wie tijdens het winkelen geïnspireerd wordt om in de toekomst mee te spelen, neemt contact op met het orkest. Want nieuwe leden zijn altijd welkom.

De Wester Harmonie is een harmonieorkest, dat bestaat uit ruim 30 hout- en koperblazers en percussionisten met uiteenlopende muzikale ervaring. De muzikanten delen minstens één eigenschap: plezier in het spelen, maar met een serieuze ondertoon. Veel leden spelen naast dit orkest nog in andere ensembles, zoals kamerorkesten, blaaskwintetten, straatorkesten of bigbands. De leeftijd van de muzikanten varieert van rond de 25 jaar tot 60+. De Wester Harmonie treedt graag op in de openlucht en wordt ook uitgenodigd om te spelen in bejaardenhuizen en op volkstuincomplexen.