Eerste weekend IJ-Hallen van ‘23!

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

NOORD - Om een ‘Happy new year!’ de juiste vorm te kunnen geven is een bezoek op 7-8 januari van de IJ-Hallen een aanrader.

We hebben allemaal onze Goede voornemens. Om een goede star te verzekeren kun je ze waar maken komend weekend op de IJ-Hallen! Van alles wat je nodig hebt voor een nieuwe sport of hobby, tot spelletjes en boeken voor degenen die minder schermtijd willen, en tweedehands kleding voor iedereen die z’n ecologische voetafdruk wil verkleinen.

Dus waar wacht je nog op, boek nu! Entree is €5,50 als je vooraf online je ticket koopt, en €6,00 op de dag zelf bij zowel de kassawagen aan de deur als online.

Meer info: www.ijhallen.nl 

Agenda:

  • 7-8 januari
  • 28-29 januari
  • 18-19 februari
  • 11-12 maart
  • 15-16 april
  • 13-14 mei

Parkeren

Let op! Het is betaald parkeren rondom de NDSM werf. Op zaterdagen is het vanaf 9.00 uur €1,40 per uur of €8,40 voor een dagkaart. Op zondagen is het tot 12 uur gratis (daarna eveneens €1,40 per uur.)

Pont

Er vaart om het kwartier een gratis veerpont vanaf Amsterdam Centraal. Voor actuele vertrektijden check de site van het GVB, de app van Pontveer of de app ‘Ferry Nice’.

Social

Benieuwd naar de verhalen achter de markt, de mensen op de markt en de spullen die verkocht worden? Volg dan het Instagram account of de facebook pagina! Deze pagina is ook dé plek om last minute een kraam te vinden/ruilen/doorverkopen aan anderen. Plaats hiervoor simpelweg een berichtje op onze wall. @ijhallen 

Adres IJ-Hallen markt (géén postadres):

T.T. Neveritaweg 15

1033 WB Amsterdam-Noord