De Feestkantine bij De VerbroederIJ

Uitgaan
Kom dansen of gewoon genieten
Kom dansen of gewoon genieten (Foto: )

NOORD - De VerbroederIJ in Amsterdam Noord verandert in de nacht van vrijdag 10 mei in een Feestkantine! Met maar liefst twee fanfares én de DJ’s van Hits uit Holland, die gouwe oude platen draaien op verzoek van de aanwezigen. Zijn de Noorderlingen klaar voor blazers en bier, polonaises en plezier, draaien en dansen, meezingers en muziek, Hollandse hits en hapjes, fanfare en feest? 

Hoe dan ook worden alle Noorderlingen van harte uitgenodigd bij De Feestkantine, om te komen dansen of gewoon te genieten van de ontmoetingen en muziek! De VerbroederIJ verozrgt veel gratis activiteiten om buurtgenoten met elkaar in verbinding te brengen. 

Vrijdag 10 mei van 20 - 02 uur in De VerbroederIJ, Johan van Hasseltweg 21, Amsterdam Noord

Donatie (gratis als je het niet missen kunt), gewoon langskomen! Het metrostation is op 12 minuten wandelen. Er is genoeg parkeergelegenheid bij De VerbroederIJ. Op het programma van 20 - 22 uur: fanfares

Fanfare van de eerste liefdesnacht

Een kleurrijk Amsterdams straatorkest. Vol vuur zet de Liefdesnacht al ruim 40 jaar overal waar ze komt de boel op stelten!

Tonnere de Brens

Dorpsfanfare met de klank van nieuwe ontdekkingen! Dertig muzikanten, beginners en gevorderden, komen naar Amsterdam om muziek te maken van over de hele wereld. Een avontuur van vrijheid en plezier, open voor doldwaze projecten! 

Op het programma van  22 - 02 uur: DJ’s.

Hits uit Holland

De DJ’s van Hits uit Holland draaien goude oude platen op jouw verzoek! Nederlandse hits van toen, nu en morgen, dansbaar, meezingbaar en huilbaar: wij brengen het. Laten we onze binnenlandse toppers eren! Van Ska tot hiphop, van Amsterdam tot Maastricht you name it, NEE, jij noemt het!

Afbeelding
De VerbroederIJ, Johan van Hasseltweg