Zomeractiviteiten bij d’Evelaer

Uitgaan
Op het strand van Heemskerk geen palmbomen, maar wel een lekkere lunch op donderdag 23 mei.
Op het strand van Heemskerk geen palmbomen, maar wel een lekkere lunch op donderdag 23 mei. (Foto: Pexels)

HEEMSKERK - Buurtcentrum d’Evelaer, Luttik Cie 35, organiseert vanaf donderdag 23 mei verschillende zomeractiviteiten. Een rondvaart met de boot, een lekkere lunch met gezellige muziek en nog meer meer.

Donderdag 23 mei van 13.00 tot 15.00 uur is er een Chinese maaltijd met een optreden van Dolorosa.

Donderdag 23 mei van 9.30 tot 13.00 uur is er een lunch bij strandpaviljoen De Vrijheit. Je gaat dan met de Vrijheid-Express over het strand naar het paviljoen. Er wordt gestart met koffie en gebak, daarna volgt een lunch. Verzamelen tegenover parkeerplaats Dorpsduinen tegenover Heliomare, Wijk aan Zee.

Dinsdag 18 juni van 13.00 tot 15.30 uur is er een optreden van Hike in The Forest. Onder het genot van koffie met gebak en daarna een lekker hapje en drankje geniet je van het muzikale optreden.

Dinsdag 9 juli van 13.00 tot 15.30 uur is er een lunch en worden er spelletjes gedaan met leerlingen van het Dali College. In d’Evelaer ga je genieten van een lunch die bereid is door de vrijwilligers met hulp van leerlingen van het Dali College. Na de lunch worden er gezelschapspelletjes gespeeld, die de leerlingen hebben meegenomen.

Dinsdag 30 juli van 9.30 tot 14.30 uur is er een rondvaart in Akersloot. De groep vertrekt met de bus vanaf d’Evelaer naar Akersloot voor een rondvaart op de Claes Horn. Een mooie tocht over het Alkmaarder-en Uitgeestermeer, langs Spijkerboor en de Woude. Op de boot krijg je koffie en gebak en kun je genieten van een kopje soep en een lunch. 

Dinsdag 27 augustus van 13.00 tot 15.30 uur is er een lezing over de geschiedenis van de tuinbouw in Heemskerk. De lezing wordt gegeven door Truus Zonneveld. De lunch is inbegrepen.

Vrijdag 13 september van 13.00 tot 15.30 uur is het tijd voor de Kennemer Bloemdagen. In d’Evelaer is een lunch met muziek van troubadour André.

Meer weten

Wil je meer weten over de activiteiten? Kijk dan op www.evelaer.nl.

Aanmelden

Aanmelden voor de activiteiten kan via info@evelaer.nl of 0251-244544.