Bewonersavond Heesterbuurt. Denk mee over uw wijk!

Nieuws
Afbeelding
(Foto: Valerie Kuypers)

De Heesterbuurt is een prettige wijk om in te wonen, te werken en te leven. Bent u het daar als bewoner of ondernemer mee eens? De gemeente is benieuwd naar uw mening. Daarom nodigt zij betrokkenen uit om op woensdagavond 6 december met elkaar in gesprek te gaan over de Heesterbuurt. Wat vindt u belangrijk in de wijk? Waar wordt u blij van? Of wat wilt u graag anders zien?

Tijdens deze avond gaan deelnemers aan de slag met de wijkagenda voor de Heesterbuurt 2024-2028.
In een wijkagenda staan de belangrijkste verbeteringen voor een wijk. Kijk hier voor meer informatie over wijkagenda’s.

Tijdens de avond worden onder meer de resultaten van de wijkagenda vragenlijst besproken. Deze resultaten worden verdeeld in een aantal onderwerpen (thema’s), waar verder over door wordt gepraat in groepjes. U kunt zelf aangeven over welk thema u wilt praten.

Met de resultaten van de avond én de resultaten van de vragenlijst gaat de gemeente vervolgens weer aan de slag. Met als doel, de wijkagenda voor de Heesterbuurt op te stellen met daarin de belangrijkste verbeterpunten voor de komende vier jaar. 

U bent 6 december welkom van 18.30 tot 21.00 uur in de Heilige kerk op het Kamperfoelieplein. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: wijkagendaheesterbuurt@denhaag.nl.

Heeft u nog vragen of opmerkingen over de bewonersavond of wilt u op de hoogte gehouden worden van de wijkagenda? Ook dan kunt u een e-mail sturen naar bovenstaand adres. U ontvangt dan regelmatig een bericht over de wijkagenda.