Ravage en gewonde na ongeval op de Werf in Den Haag

112-nieuws
Ravage en gewonden na ongeval op de Werf in Den Haag
Ravage en gewonden na ongeval op de Werf in Den Haag (Foto: Regio15)

Op maandagavond 22 april werd Den Haag opgeschrikt door een ongeval dat een spoor van vernieling achterliet. 

Getuigen rapporteerden dat de auto met een met zeer hoge snelheid voortraasde, voordat het drama zich voltrok ter hoogte van Houthandel Dekker. Het lijkt er sterk op dat dit een eenzijdig ongeval betrof, met de auto die met een verpletterende klap tot stilstand kwam en vervolgens om zijn as tolde. De kracht van de impact deed brokstukken door de lucht vliegen, die nu verspreid liggen, als stille getuigen van de chaos die zich voltrok.

Ooggetuigen melden dat de geparkeerde auto’s niet gespaard bleven, als dominostenen vielen ze ten prooi aan de razernij van het voertuig. Een wiel, losgeslagen van zijn oorspronkelijke voertuig, kwam zelfs aan de overkant van de weg tot stilstand.

Maar te midden van deze verwoesting, een sprankje hoop: de bestuurder, zij het lichtgewond, werd beschermd door de kussens van de airbags en kon geholpen worden door hulpverleners. Het is duidelijk dat er een beschermengel over deze persoon waakte, want de verwondingen bleven beperkt zo meldt persbureau Regio15

Desalniettemin is de auto, nu niets meer dan een wrak, veroordeeld tot de vergetelheid van de schroothoop. De weg is nu afgesloten voor het verkeer, zal weldra hersteld moeten worden. Een berger staat klaar om het voertuig weg te slepen.