Ruitenburg Halve Westland werpt schaduw vooruit

Sport
Ruitenburg adviseurs & accountants verlengde vorige week het sponsorcontract met nog eens een jaar.
Ruitenburg adviseurs & accountants verlengde vorige week het sponsorcontract met nog eens een jaar. (Foto: PR)

Het duurt nog even, maar de Ruitenburg Halve Westland werpt inmiddels zijn schaduw vooruit. Het belangrijkste nieuws omtrent het sportevenement deed zich vorige week voor: Ruitenburg adviseurs & accountants verlengde het sponsorcontract met nog eens een jaar. Dat betekent dat er op zondag 24 maart weer honderden hardlopers en wandelaars van start kunnen gaan in Naaldwijk.

Wat onveranderd is: de gewijzigde opzet met start en finish bij Olympus ’70 en het aangepaste parcours, dat zich sinds vorig jaar met name in de buitengebieden van Westland bevindt. Hilair Zwinkels namens organisator Olympus ’70 hierover: “Die nieuwe opzet is goed bevallen en wordt dit jaar op dezelfde wijze voortgezet. We zijn natuurlijk ook weer erg blij met de financiële ondersteuning van Ruitenburg adviseurs & accountants. Hun bijdrage is onontbeerlijk voor een prachtig hardloop- en wandelevenement met inmiddels een prachtige historie.”

Inschrijven

24 maart is er naast de halve marathon, de 10 km, de 5 km en twee jeugdlopen ook een wandeltocht. Inschrijven kan inmiddels al via www.westlandsehalvemarathon.nl.