Harrie Jekkers met nieuwe voorstelling terug in de Haagse Koninklijke Schouwburg

Uitgaan
Harrie Jekkers trok in de Koninklijke Schouwburg vier jaar lang uitverkochte zalen met zijn vorige voorstelling
Harrie Jekkers trok in de Koninklijke Schouwburg vier jaar lang uitverkochte zalen met zijn vorige voorstelling (Foto: Maarten Ederveen)

De Haagse cabaretier, zanger en schrijver Harrie Jekkers speelt vanaf september op de zondagmiddagen in de Koninklijke Schouwburg zijn nieuwe voorstelling ‘In mijn liedjes kan ik wonen’. De kaartverkoop is vandaag gestart.

Jekkers trok in de Koninklijke Schouwburg vier jaar lang uitverkochte zalen met zijn vorige voorstelling ‘Achter de duinen’. Nu is hij terug met ‘In mijn liedjes kan ik wonen’.  Naast zijn eigen nummers speelt Harrie in deze gezongen autobiografie ook liedjes van andere artiesten, die in zijn jeugd een bron van inspiratie voor hem waren. De Haagse cabaretier, zanger en schrijver praat de nummers op humoristische wijze aan elkaar. 

Harrie Jekkersplein

In 2018 nam Harrie Jekkers het stokje over van cabaretier Paul van Vliet als vaste bespeler van de Koninklijke Schouwburg op de zondagmiddagen. Tienduizenden bezoekers genoten van zijn solovoorstelling Achter de duinen. Het was voor het eerst in 23 jaar dat Jekkers weer met een soloprogramma te zien was. Als dank doopte Het Nationale Theater het ronde pleintje voor de Koninklijke Schouwburg om tot het Harrie Jekkersplein; een verwijzing naar zijn lied ‘De straatnaambordjesblues’ uit 1990.

Eerste voorstelling

Op zondag 22 september is ‘In mijn liedjes wil ik wonen’ voor het eerst te zien. Vervolgens speelt Harrie Jekkers zijn voorstelling nog zeven keer op het Haagse podium.

Kaarten via hnt.nl