Rubriek

Dier van de week: Shelby

Nieuws
Shelby.
Shelby. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - Shelby, kitten 18174, is een knap zwart-wit katertje met geboortedatum: 01-05-2023. Samen met de broertjes Arthur en Tommy vanuit asiel Almelo naar Den Helder gekomen om een goed thuis te vinden. Moet lukken toch?

Zijn achtergrond is als volgt: ‘Shelby is bij ons geboren, zijn moeder is hoogdrachtig van straat gehaald en bevallen van 3 kittens.’ Nieuwsgierig kijkt hij om het hoekje, wat nu al op de foto maar ik moet mijn schoonheidsslaapje nog doen! De broertjes staan meestal vooraan, vooral barreltje Arthur, maar onderschat Shelby niet. Hij is net zo lief, gezellig en ondernemend als zijn familieleden. Aandacht en knuffelen is leuk, net als (samen) spelen. Eigenlijk precies zoals je van een gezond jong katje verwacht. De wereld is een feestje en feestjes zijn de moeite waard om samen te vieren. Een plaatsing samen met een broertje zou helemaal leuk zijn of als u zelf al een jong, actief katje hebt.

Samenzijn is onmisbaar

In ieder geval is het belangrijk dat u voldoende tijd en aandacht hebt. Om uit te groeien tot een leuke, sociaalvaardige kat is samenzijn onmisbaar. Natuurlijk nu nog even binnenspelen, maar later lonkt het buitenzijn. Keurig kattenbakzindelijk en gewend aan Royal Canin kittenbrokjes, met dagelijks wat zacht. Ook Shelby kitten is geënt, gechipt, ontwormd, ontvlooid en u krijgt een waardebon mee ter waarde van 10 euro voor de latere castratie (voorwaarde bij plaatsing).

Verliefd geworden en u staat in de startblokken? Kom kennismaken; u bent welkom! We werken op afspraak. E-mail: info@schuthok.nl