Oranjemarkt en koopzondag in Den Helder

Nieuws
Afbeelding
(Foto: HOB)

DEN HELDER - In Den Helder staan zondag 28 april een koopzondag en een Oranjemarkt op het programma. Deze dag zijn er diverse bijzondere kramen door de gehele binnenstad te vinden en zijn de winkels geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Voor de kinderen is er ook weer genoeg vertier waaronder een spellenparcours van Oudhollandse spellen waaronder: een limonadekoe, punten sjoelbak, circus Ringwerpspel, jackpot, klompendans, stokkenvangspel, Grazy Banana en appel schieten.

Bij alle spellen kunnen de kinderen een stempelkaart meenemen en als je alle spellen hebt laten stempelen, kan de kaart ingeleverd worden bij de kramen naast Intertoys in de Spoorstraat en naast Lodewijk in de Keizerstraat.

Om 16.00 uur vindt bij de kraam tegenover Foodstation Avanti de prijsuitreiking plaats. Daar moet je wel persoonlijk aanwezig zijn, anders gaan de mooie prijzen naar andere kinderen.

Hoofdprijs een kinderfiets

Natuurlijk kunnen de kinderen ook touwtje trekken, is er een schietbaanbaan voor de kleintjes en een suikerspinkraam in de Helderse binnenstad te vinden.

Voor diegenen die nog mooie tweedehands spullen willen verkopen is er voor de kinderen een kinderrommelmarkt voor kinderen van zes tot en met vijftien jaar in de Spoorstraat vanaf de Wezenstraat tot aan de Koningstraat. In het Stadspark is een gezellige rommelmarkt ingericht. Als je zeker wilt zijn van een plek kun je reserveren bij: info@heldersebinnenstad.nl

Op bijgaande foto’s een impressie van de gezelligheid tijdens een eerdere Oranjemarkt.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding