Feestelijke veteranenmiddag in de MOOC in Den Helder

Nieuws
Het duo Blitzz treedt op in de MOOC in Den Helder.
Het duo Blitzz treedt op in de MOOC in Den Helder. (Foto: aangeleverd)

DEN HELDER - De veteranenmiddag op de eerste vrijdagmiddag in mei valt op 3 mei aanstaande. Door het bestuur van de MOOC is besloten deze veteranenmiddag een wat feestelijker en breder karakter te geven door het gelijktijdig vieren van Koningsdag, Bevrijdingsdag en de Veteranenmiddag.

Op Koningsdag en op Bevrijdingsdag is dus er geen receptie in de MOOC. De toegang is deze keer ook voor alle andere leden (dit zijn alle onderofficieren, gewezen onderofficieren en officieren ex schepeling van de Koninklijke Marine) en voor de overige toegangsgerechtigden van de MOOC en hun partners.

De feestelijke invulling tussen 14.00 en 17.00 uur geschiedt door een stukje live muziek, gebracht door het duo Blitzz. De drankjes zijn voor eigen rekening, de hapjes neemt de MOOC voor haar rekening. De organisatie hoopt op een grote opkomst dus noteer de datum vast in de agenda.

Het siert veteranen die in het bezit zijn van een veteranenkostuum dat ze dit zouden tonen en actief dienende militairen in uniform zouden willen verschijnen. Namens het bestuur van de Marine Onderofficieren Club is men van harte uitgenodigd.

NB. Voor mindervaliden is een lift beschikbaar aan de achterzijde van het gebouw in de Caleforniastraat.