Driedaagse occasionshow bij Ton van Kuyk

Partnerbijdrage
Driedaagse occasionshow bij Ton van Kuyk.
Driedaagse occasionshow bij Ton van Kuyk. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Volvo Ton van Kuyk verwelkomt bezoekers graag op hun exclusieve driedaagse occasionshow van 24 tot en met 26 november in de vestigingen in Alkmaar, Beverwijk en Hoorn. Laat je betoveren door een overvloed aan mogelijkheden en uitzonderlijke deals, met een breed scala aan auto’s.

Bezoekers profiteren tijdens dit evenement van maximaal €2500 extra inruilwaarde, waardoor je droomauto nog dichterbij komt. Liefhebbers van Volvo zullen in de wolken zijn, want Volvo Ton van Kuyk presenteert de Volvo Company Cars met ongekende prijsvoordelen. Het gaat om fabrieksauto’s die zeer compleet zijn uitgerust en aangeboden worden met flinke prijsvoordelen. Daarnaast is er voor elk wat wils; van de geliefde V40 tot de geavanceerde Plug-in Hybride XC90. Het aanbod is samengesteld om aan de wensen van elke autoliefhebber te voldoen.

Unieke kans

De occasionshow belooft niet alleen een ruime keuze aan kwaliteitsauto’s, maar ook een unieke kans om te profiteren van onweerstaanbare aanbiedingen. De verleiding begint nu al, met de mogelijkheid om het diverse aanbod te verkennen op www.tvk.nl/occasions. Neem een voorproefje op wat komen gaat en ontdek waarom dit evenement een niet te missen kans is. Ton van Kuyk is al meer dan 25 jaar dé Volvo-dealer in Noord-Holland voor nieuwe Volvo’s, Volvo occasions, Volvo Erkend Schadeherstel én onderhoud in onze VPS gecertificeerde werkplaatsen. 

Vestigingen

De deelnemende vestigingen van Ton van Kuyk zijn Alkmaar (Robbenkoog 6), Beverwijk (Wijkermeerweg 117) en Hoorn (Kernweg 8). Kijk voor alle informatie op www.tvk.nl .