Noordkop Atletiek organiseert crossloop in Den Helder

Sport
Noordkop Atletiek organiseert crossloop in Den Helder.
Noordkop Atletiek organiseert crossloop in Den Helder. (Foto: Pexels.com)

DEN HELDER - Voor de zesde keer organiseert Noordkop Atletiek de crossloop op het terrein van de Helderse Ren- en Toerclub DOK aan de Guldemondweg. Ditmaal vindt de loop plaats op zondag 18 februari. 

Dit mooie verborgen natuurgebiedje biedt aan de lopers een stevige uitdaging met zijn grote variatie aan klimmetjes, steile op- en afgangen en bochten in het parcours. De pittige klimmetjes en het zichtbare parcours zijn ook voor de toeschouwers een feestje. Het evenement bestaat uit een 1 km loop voor de jeugd tot 9 jaar met een start om 11.00 uur, daarna volgt de jeugd tot 12 jaar om 11.15 uur. De senioren starten om 11.00 uur voor naar keuze 2,4 km of 6 km.

Nagenieten

Parkeren is mogelijk op de P plaats langs de Doggersvaart ter hoogte van het HRTC FDOK terrein. Na afloop nog even nagenieten met de warme chocomelk of andere gratis warme drank (alleen voor de deelnemers). De inschrijving is op de dag zelf vanaf 09.30 uur. Let nog even op de starttijden, je kunt voor jouw afstand inschrijven tot een kwartier voor de start. Kom dus op tijd!

Door basisscholen vooraf opgegeven kinderen, krijgen nog eens extra korting op het inschrijfgeld. Voor meer informatie zie www.noordkopatletiek.nl