Open dag Tennisvereniging Julianadorp

Sport
TV Julianadorp daagt je uit!
TV Julianadorp daagt je uit! (Foto: aangeleverd)

JULIANADORP - Tennisvereniging Julianadorp (TVJ) houdt zaterdag 23 maart haar jaarlijkse Open Tennisdag op haar eigen park aan de Zanddijk 51 in Julianadorp aan Zee. Je bent van harte welkom! 

Een uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met tennis en met Tennisvereniging Julianadorp. Het programma omvat een ontvangst voor jong en oud op het park. De jeugd is vanaf 10.00 uur al welkom, het Open Huis voor iedereen begint om 12.00 uur en eindigt om 16.00 uur.  

 Leden van het bestuur, de verschillende commissies en de tennisleraar zijn aanwezig om je kennis te laten maken met het mooie tennisspel en je krijgt informatie over het lidmaatschap van tennisvereniging Julianadorp. Ook is er gelegenheid om zelf een balletje te slaan met de trainer of een lid van TVJ. 

De volgende activiteiten zijn gepland: in de ochtend het kind-oudertoernooi voor de jeugdleden van TVJ; in de middag het openingstoernooi voor de seniorleden.

Sponsorcontract

Tijdens de Open Dag wordt het sponsorcontract met Warnars Makelaardij als hoofdsponsor van het Open Zandlopertoernooi van TVJ getekend, in 2024 wordt dit toernooi voor de 43e keer georganiseerd. 

Ook vindt ondertekening plaats van de overeenkomst met tennisschool Torres, het contract wordt met drie jaar verlengd. Tennisschool Torres is al sinds 2018 aan TVJ verbonden. Meer informatie: www.tvjulianadorp.nl en op Facebook (Tennis Vereniging Julianadorp).