Gratis strijden om schoolvoetbaltitels in Den Helder

Sport
Basisscholen uit Den Helder en Julianadorp strijden om felbegeerde schoolvoetbaltitels.
Basisscholen uit Den Helder en Julianadorp strijden om felbegeerde schoolvoetbaltitels. (Foto: Archieffoto)

DEN HELDER - Voor de 95e keer strijden 26 basisscholen vanuit Den Helder en Julianadorp in maart en april om de felbegeerde schoolvoetbaltitels. Totaal hebben 1120 kinderen zich opgegeven en deze zijn verdeeld over 135 teams.

Het toernooi start woensdag 27 maart. Om 13.30 uur zijn de eerste fluitsignalen op de complexen van F.C. Den Helder, HCSC en JVC te horen. Er wordt gevoetbald in vijf categorieën. Jongens en meisjes bovenbouw, jongens en meisjes onderbouw. En dan nog de mix jongens en meisjes onderbouw.

Tweede speelronde

Woensdag 3 april wordt de tweede speelronde gehouden en dan komen alle teams en kinderen wederom in actie. Op woensdag 10 april worden de finalewedstrijden gespeeld en dit vindt alleen op het F.C. Den Helder-complex plaats. De stichting schoolvoetbal is er weer in geslaagd enthousiaste sponsors te vinden waardoor geen inschrijfgeld betaald hoeft te worden. Hierdoor is het voor alle scholen mogelijk alle kinderen die dit willen gratis te laten meedoen.

Het bestuur van de stichting schoolvoetbal doet een dringend beroep op alle supporters die naar de complexen komen zoveel mogelijk op de fiets te komen! De supporters die met de auto komen dienen hun auto te parkeren zoals het hoort. Als er iets gebeurt moeten de hulpdiensten erdoor kunnen.

Alle informatie over het schoolvoetbal toernooi is te vinden op de website: www.schoolvoetbaldenhelder.nl