Kermis Zuid-Scharwoude 2023: het wordt weer ouderwets gezellig!

Algemeen
Kermis Zuid-Scharwoude 2023 komt er weer aan!
Kermis Zuid-Scharwoude 2023 komt er weer aan! (Foto: VINCENTDEVRIESFOTO.NL)

ZUID-SCHARWOUDE - De kermis komt weer terug naar Zuid-Scharwoude! Drie dagen vol gezelligheid. Er worden weer allerlei attracties en kraampjes opgezet om er weer een geweldige kermis van te maken. In dit artikel vind je alle informatie over Kermis Zuid-Scharwoude 2023.

Kermis Zuid-Scharwoude 2023

Kermis Zuid-Scharwoude vindt elk plaats op de derde zondag van september, in dit geval is dit 17 tot en met 19 september 2023. 

Kermis Zuid-Scharwoude 2023 programma

Er zullen natuurlijk weer diverse live acts optreden in de kermistent, de Roode Leeuw en De Schelvis. De puntjes op de i moeten nog worden gezet op het programma, maar drie dagen gezelligheid is gegarandeerd!

Kermis Zuid-Scharwoude 2023 attracties

Elk jaar zijn leuke attracties en exploitanten. Zo zijn er botsauto’s, een grijpkraam, draaimolen, schiettent en nog veel meer. Natuurlijk zijn er ook elk jaar genoeg kraampjes waar je lekker kan snacken. Een suikerspin, gebakken visje, patatje of oliebol: het is er allemaal!


Kermis Zuid-Scharwoude 2023 openingstijden

De openingstijden van de kermiskroegen en feesttent zijn zoals elk jaar: zondag van 16.00 tot 01.00 uur, en maandag en dinsdag van 10.00 tot 01.00 uur. De attracties zijn alledrie de dagen om 16.00 uur geopend.

Live muziek op de kermis Zuid-Scharwoude

De optredende bands en artiesten zijn nu nog niet bekend maar natuurlijk houden we jullie op de hoogte!

Kermis Zuid-Scharwoude is altijd gezellig.
Kermis Zuid-Scharwoude is altijd gezellig. Foto: VINCENTDEVRIESFOTO.NL