Woonboulevard Heerhugowaard: dit kun je er vinden!

Algemeen
Er zijn genoeg winkels op de woonboulevard in Heerhugowaard!
Er zijn genoeg winkels op de woonboulevard in Heerhugowaard! (Foto: )

HEERHUGOWAARD - De woonboulevard Heerhugowaard is een levendige en inspirerende plek waar je alles kunt vinden om je huis in te richten en te verfraaien. Het is een populaire bestemming voor iedereen die op zoek is naar meubels, woonaccessoires, verlichting en nog veel meer. Maar welke winkels zijn er allemaal te vinden? En waar is de woonboulevard? In dit artikel vind je alle informatie die je nodig hebt!

Woonboulevard Heerhugowaard winkels

De woonboulevard Heerhugowaard biedt een ruime keuze aan winkels en showrooms, waar je kennis kunt maken met de nieuwste trends en stijlen op het gebied van wonen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bank, een mooie eettafel of gewoon wat nieuwe decoraties voor je huis, de woonboulevard Heerhugowaard heeft het allemaal.

Er zijn grote bedrijven te vinden op woonboulevard Heerhugowaard, zoals:

  • JYSK
  • Praxis
  • Leen Bakker
  • Beter Bed
  • GAMMA
  • Carpetright
  • Sanidirect
  • Beddenreus
  • Grando Keukens
  • ... En meer!

Natuurlijk zijn er ook gespecialiseerde winkels voor bijvoorbeeld verlichting, vloeren, keukens en badkamers. De winkels hebben stuk voor stuk een uitgebreide collectie van de nieuwste trends en stijlen op het gebied van wonen en interieur.

Woonboulevard Heerhugowaard locatie

De woonboulevard Heerhugowaard is gelegen aan de rand van de stad, naast de Westerweg (N242). De locatie is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er zijn ruime parkeerfaciliteiten beschikbaar, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het vinden van een plekje voor je auto.

Bekijk hier waar de woonboulevard zich bevindt op Google Maps.

De woonboulevard Heerhugowaard ligt dicht bij winkelcentrum Middenwaard
De woonboulevard Heerhugowaard ligt dicht bij winkelcentrum Middenwaard.

Meubelwinkel Heerhugowaard

Op zoek naar de leukste meubels? In Heerhugowaard ben je op de juiste plek. Er zijn tal van meubelwinkels zoals Beter Bed, JYSK en Leen Bakker. De winkels vind je onder andere in Middenwaard, maar ook op het bedrijventerrein langs de J.J.P. Oudweg, waar de woonboulevard zich bevindt.

Heerhugowaard station

Heerhugowaard station is op loopafstand van de woonboulevard Heerhugowaard. Binnen 10 tot 20 minuten ben je bij de winkel waar je wilt zijn! Je kunt gemakkelijk naar Heerhugowaard station reizen vanaf onder andere Den Helder, Hoorn, Haarlem, Amsterdam en Utrecht.