Restobar Roode Leeuw een groot succes

Uitgaan
De menukaart presenteert een ruime keuze aan gerechten uit diverse continenten.
De menukaart presenteert een ruime keuze aan gerechten uit diverse continenten. (Foto: Ilona Kistemaker)

ZUID-SCHARWOUDE – Een kwartaal na de lancering van de Restobar blikt Mark Kroon, eigenaar van de Roode Leeuw, terug op dit daverende succes. 

In januari dit jaar onderging de Roode Leeuw een ingrijpende verandering. Van traditioneel biercafé naar een eigentijdse Restobar. “Het was voor ons een uitdaging om in te spelen op de veranderende behoeften van onze gasten,” vertelt Mark. “We hebben veel positieve reacties ontvangen uit het dorp en de omgeving, waardoor zelfs mensen die nooit eerder binnen waren geweest, nu graag bij ons langskomen.”

De Restobar biedt plaats aan zo’n 50 tot 60 personen, waar gasten kunnen genieten van het eindeloos tafelen. “We overwegen zeker uitbreiding in de toekomst, en in de zomer kunnen gasten ook op ons terras genieten. Maar we willen altijd de hoogste kwaliteit waarborgen.”

Evenementen 

De Roode Leeuw biedt een totaalbeleving voor een geslaagd dagje uit, met regelmatig georganiseerde evenementen. “Maandelijks organiseren we bijvoorbeeld Family-Sundays, waarbij kinderen zich kunnen vermaken in de zaal terwijl ouders onder het genot van een drankje en/of hapje toch een oogje in het zeil kunnen houden. De eerstvolgende editie staat gepland op Moederdag.”

Menukaart

Het eindeloos tafelen wordt mogelijk gemaakt door een diverse en steeds wisselende menukaart met gerechtjes uit verschillende werelddelen. Ook voor een snelle hap kun je bij de Restobar terecht. “Natuurlijk bieden we ook klassiekers aan, zoals een smakelijke saté of een malse ossenhaas. Niet elke gelegenheid vraagt om uitgebreid tafelen, dus het is fijn om ook à la carte opties te hebben.”

Vanaf 23 mei is de Restobar geopend van donderdag tot en met maandag. Met het naderende mooie weer zal het terras in het zomerseizoen op zaterdag en zondag al vanaf 12.00 uur geopend zijn.