Wie is de Mol 2023: hints en theorieën, de leukste accounts om te volgen!

Algemeen
De beste Wie is de Mol-hints vind je via deze accounts!
De beste Wie is de Mol-hints vind je via deze accounts! (Foto: Stock.adobe.com)

REGIO - Ben jij ook zo’n fan van Wie is de Mol (WIDM)? En erop gebrand het dit jaar weer (of wél ;)) goed te hebben? Wij hebben de leukste accounts om te volgen voor jou op een rij gezet. Zo wordt jouw WIDM 2023 er één voor in de boeken!

WIDM 2023

Inmiddels is het seizoen van Wie is de Mol 2023 in volle gang! Alles over deelnemers Wie is de Mol 2023, waar het zich afspeelt en wanneer de finale van Wie is de Mol 2023 is lees je in dit artikel:


Wie is de Mol-hints in podcast

Ben jij een grote Wie is de Mol-fan en op zoek naar de beste hints? Wie is bijvoorbeeld de Wie is de Mol-penningmeester - en is dit dan de Mol of een kandidaat? Dan tippen we graag de podcast Trust Nobody, waarin drie fanatieke Molloten elke aflevering uitgebreid bespreken, inclusief de Wie is de Mol-hints die zij denken ontdekt te hebben. Zij verslaan ook elk jaar het Belgische seizoen, dat direct na het Nederlandse wordt uitgezonden en ook zeker de moeite van het kijken waard is!

De makers van Wie is de Mol hebben zelf dit jaar overigens ook weer een podcast: de officiële WIDM-podcast

Lees ook: Hier kijk je alle seizoenen van Wie is de Mol terug

YouTube-accounts WIDM

Ook op YouTube vind je genoeg accounts die de Wie is de Mol-hints bespreken. Deze accounts die Wie is de Mol-hints en theorieën bespreken zijn de moeite waard. 

- Siem (@siemvaneek)

- Wouter (@woutervdvaart)

- WIDMTV (@widmtv)

- Gido Verheijen (@gidoverheijen)

Hoe kom jij aan jouw WIDM-hints? Laat het ons weten, bijvoorbeeld via Facebook.com/rodihaarlem. Veel plezier met Wie is de Mol 2023!

Lees ook: Terugblik Wie is de Mol 2023 in Haarlem, dit gebeurde er