Hobbyprof is verhuisd naar nieuwe locatie en opende een nieuwe winkel samen met PostBeeld

Partnerbijdrage
De medewerkers van Hobbyprof/PostBeeld.
De medewerkers van Hobbyprof/PostBeeld. (Foto: aangeleverd)

HAARLEM - Hobbyprof, de modelbouwwinkel met een ruim assortiment aan modelspoor, bouwdozen, bouwplaten, gereedschap en verf, is na 5 jaar verhuisd vanuit de Cronjé naar de Kloosterstraat 17 (slechts 60 meter verderop). Daar opende Hobbyprof samen met de al gevestigde postzegelwinkel PostBeeld een nieuwe winkel in drie aaneengesloten panden, waar liefhebbers van modelbouw en filatelie hun hart kunnen ophalen.

De winkel in de Generaal Cronjéstraat werd 5 jaar geleden geopend na een overname door online modelbouwshop Hobbyprof van Modelspoorwinkel Uitendaal te Santpoort. Als openingsaanbieding wordt er tot en met zaterdag 17 februari 10% korting op het gehele assortiment, zowel bij Hobbyprof als bij PostBeeld gegeven. De openingskorting geldt echter alleen in de winkel en niet bij aankopen via de webshops. 

Mogelijkheden

De nieuwe Hobbyprof en PostBeeld winkel is een eldorado voor hobbyisten. In de winkel loopt een 10 meter lange spoorbaan waarbij in de komende tijd stap voor stap aan het omringende landschap verder zal worden gebouwd. Zo wordt zichtbaar gemaakt wordt wat modelbouwmogelijkheden zijn. Er is een uitgebreid assortiment modelauto’s, bouwpakketten, spoorwegmodelbouw alsmede verf en gereedschap. Ook tweedehands spoorwegmateriaal wordt verkocht en ingekocht. Bij de PostBeeld-afdeling vind je munten, albums, literatuur en natuurlijk heel veel postzegels per serie of in partijen van de gehele wereld en met elk denkbaar thema. Uiteraard koopt PostBeeld ook goede collecties postzegels en munten in.

“De combinatie van Hobbyprof en PostBeeld is uniek te noemen”, zegt Rob Smit, eigenaar van PostBeeld en Hobbyprof. “We zagen al vaak dezelfde klanten in onze postzegelwinkel en modelbouwwinkel, en denken daarom dat we elkaar kunnen versterken.”

Informatie

De nieuwe winkel van Hobbyprof en PostBeeld is geopend van dinsdag t/m zaterdag, van 10:00 tot 17:00 uur. Meer informatie is te vinden op de websites www.hobbyprof.nl en www.postbeeld.nl.

De nieuwe winkel.