Kinderworkshop Fotograferen met je mobieltje

Nieuws
Workshop Fotograferen met je mobieltje.
Workshop Fotograferen met je mobieltje. (Foto: Thea Olivier)

BEVERWIJK - Bosw8er Evert-Jan Woudsma geeft op vrijdag 10 mei van 14.00 tot 15.30 uur de kinderworkshop Fotograferen met je mobieltje in park Westerhout. De workshop is geschikt voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar en het thema is: Laag bij de grond. 

Beleef wat je kunt met de natuur en je camera en verbaas je over de leuke en spannende foto’s die jij kunt maken met een paar slimme trucs die je leert van Evert-Jan.

Wat heb je nodig om mee te doen? Een mobieltje waar je foto’s mee kunt maken (of een andere camera). Een paar stevige schoenen of gympen en je bent er helemaal klaar voor. De workshop start op het grasveld achter De Smaeckkamer.

Praktisch

Ouders of oudere broers of zussen mogen de kinderen natuurlijk komen brengen en/of halen, maar ze mogen niet meedoen met de workshop. Maximaal 20 kinderen kunnen meedoen aan de workshop. Mochten er te veel aanmeldingen zijn, dan wordt er gekeken naar de volgorde van inschrijving. Verder zijn er naast de boswachter nog twee vrijwilligers aanwezig om de groep te begeleiden.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@isoo.nu. Vermeld hierin je leeftijd en het telefoonnummer waarop je bereikbaar bent.