Schoolzaalvoetbaltoernooi 2024

Sport
Maar liefst 42 teams speelden tijdens het Schoolzaalvoetbaltoernooi voor plezier en een beker.
Maar liefst 42 teams speelden tijdens het Schoolzaalvoetbaltoernooi voor plezier en een beker. (Foto: Team Sportservice)

HEEMSKERK – Team Sportservice coördineert op verzoek van de gemeente Heemskerk al jaren het schoolzaalvoetbaltoernooi, onderdeel van de schoolsportagenda. Woensdag 27 maart was het weer zo ver! Dit jaar was de organisatie in handen van Bakker United en de Waterakkers.

Op woensdag 27 maart speelden maar liefst 42 teams in poules voor plezier en een beker. De 12 deelnemende scholen namen bovendien flink wat publiek mee. Het was dan ook een gezellige drukte in de twee sporthallen van de Waterakkers.

Sportief

In de categorieën meisjes, gemengd en jongens werden flink wat wedstrijden gespeeld door de teams. Ook dit jaar waren de poules verdeeld over twee blokken. Het ging er fanatiek maar sportief aan toe, mede dankzij de hulp van prima scheidsrechters.

Alle teams een prijs

Voor alle teams was er fruit, geregeld door Rick’s Fruit. In het eerste blok vanaf 14.00 uur speelden de vier jongens poules hun wedstrijden. Tijdens de prijsuitreiking kregen alle teams hun beker uitgereikt door Wethouder Aad Schoorl of de manager van de Waterakkers Thom van Craaikamp. In het tweede blok speelden de meisjes en gemengde poules.

Mede door de hulp van IJmond EHBO kan de organisatie terugkijken op een geslaagd toernooi.